Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhbnijnuo,ko

KTÓRYCH Z TYCH KIERUNKÓW DAJE SZANSE NA PRACĘ???????????

Polecane posty

Gość uhbnijnuo,ko

- resocjalizacja -ekonomia -zarządzanie i inżynieria produkcji -finanse i rachunkowość -turystyka i rekrecacja spec. hotelarstwo -filologia polska z logopedią

Gość żaden żaden i żaden
znajomości, układy i znajomości

Gość dkajf;ai;owe
proponuje nauczyć się umiejętności sprzedażowych bo jak znajomości nie masz to nic innego cię nie czeka :P

Gość hhffhd
po fryzjerstwie będziesz miała większe szanse na pracę 🖐️

Gość KafejkowyOn
Kolejna ofiara niepełnosprawna życiowo. Studia już od dawna nie zapewniają pracy, tylko wciąż ten głupi pogląd pokutuje w społeczeństwie. Zresztą obecny poziom studiów jest żenująco niski i nawet sami absolwenci nie wiedzą co ze sobą zrobić po skończeniu jak nie znajdzie się taki co im DA pracę.

Gość uhbnijnuo,ko
ma m układy i znajomosci, o to się nie martwię:) chodzi mi o to tez, na którym mozna najbardziej poszerzyc horyzonty

Gość wystarczy ci matura
bo te po znajomościach nic wiecej nie muszą mieć, horyzontów myślowych nie posiadają więc i nie ma jak ich poszerzać

Gość wez sieeeee
nie pytaj sie na kafe, bo tu sam ćwoki i tłku siedza. np ten co napisał cytuje [zgłoś do usunięcia]KafejkowyOn Kolejna ofiara niepełnosprawna życiowo. Studia już od dawna nie zapewniają pracy, tylko wciąż ten głupi pogląd pokutuje w społeczeństwie. Zresztą obecny poziom studiów jest żenująco niski i nawet sami absolwenci nie wiedzą co ze sobą zrobić po skończeniu jak nie znajdzie się taki co im DA pracę. Kretynie jebany ja skończyłam finanse i rachunkowosc, na poczatek zarabiałam 2500 do reki, a teraz moje zarobki oscyluja wokól 4000 netto. Jestem główna ksiegową. A ty autorze/autorko idz na studia byle nie na turystyke i resocjalizacje!

Gość wez sieeeee
zapomniałam dodać że do ręki biorę 2500 a i do buzi też tylko trochę mniej

Gość Ona_KKK
Resocjalizacja odpada. nawet nie myśl o zarządzaniu, 50% studentów to studiuje, to jeden wielki shit, czym wy chcecie zarządzać potem? Turystyka też bzdura, filologia polska to moim zdaniem najciekawszy kierunek z tych wszystkich, aczkolwiek chyba najmniej opłacalny. Najbardziej przyszłościowa jest ekonomia i finanse i rachunkowośc. Kierunki z jednej półki - co wolisz. :)

Gość wez sieeeee
uwielbiam jak podszywy zazdroszcza:) fakt, kasa to jest to:P nieciwieje zyciowe, ale do tego trzeba miec INTELIGENCJĘ

Gość wez sieeeee
a moja INTELIGENCJA oscyluje wokół 4000 dioptrii, to jest to ! oł jeeah

Gość Ona_KKK
A co jest Twoją pasją, co kochasz? Ja nie rozumiem ludzi bez pasji, ja w 1 liceum byłam pewna co chce robić w życiu i tylko 1 kierunek studiów brałam pod uwagę, całe liceum nie mogłam się doczekac studiów, byłam taka szczęśliwa jak zaczęłam.

Gość KafejkowyOn
wez sieeeee Współczuje ci ze musiałaś aż studia robić żeby ogarnąć księgowość, ale widocznie takie masz horyzonty, żeby to tłuc tyle lat. I żeby nie było że zazdroszczę to zarabiam lepiej i nie muszę, żerować u kogoś w księgowości ....

Gość KafejkowyOn
PS. Zrób sobie doktorat z chamstwa bo naprawdę masz duży potencjał w tym kierunku ...