Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosia samłosia

codziennie jem 2 marchwie i...

Polecane posty

Gość głosia samłosia

wreszcie moge sie zniesc bez makijazu,! jestem mega zadowolona wiadome ze marchew nie zmieni koloru skory ale mam tak piekna i promienna skore ze musialam sie pochwalic polecam wlasnie zajadam sie mieszkanka jablka marchwi papryki i pomidorow bez zadnych dodatkow czuje sie jakbym lykala witaminki ale warto bo efekty po 2 tyg widac tak zawitam wiosne polecam to plus 1,5 litra wody dziennie

Gość buahahahahahaahahahahaa
hm może też spróbuje jestem strasznie blada z powodu choroby

Gość głosia samłosia
naprawde wszystkim polecam napewno nikomu nie zaszkodzi ja je swieze warzywa codzien i owoce i widze ogromna roznice, moja zawagrzona szara cera wreszcie odzyla naprawde wczesniej wygladalam jak chora bez makijazu a teraz siebie lubie

Gość jaka mieszanka, ??/
jaBłko marchew rozumiem ze na surowo ale o co chodzi z ta mieszanką, papryka i pomidor, suszone czy jak>?>?

Gość wiesz coooo.....
Spokojnie z ta bombą witaminową w dzisiejszych jabłkach, pomidorach czy papryce :)

Gość jaka mieszanka, ??/
no dobra ale już chyba i tak lepiej te owoce i warzywa niż samo mięcho czy zupy \ torebek zaprawiane wegetą i nie wiadomo czym jeszcze....coś jesc w końcu trzeba....

Gość fgvsbhdfgnb
a ja jestem jak murzyneczka bo na solke chodze i nie musze marchwi wcinac;)

Gość głosia samłosia
nie nie wiadome ze swieze ma najwiecej witamin starlam jedna duza marchew obok pokroilam w paseczki pol czerwonej papryki i pomidorka jem tak wszystkiego po trochu i powiem wam ze wcale mi nie smakuje ale zmusze sie chociaz jestem z tych co wola mc donaldy ale roznica jest ogromna pisze wam tu dla zachety wogole czuje sie lepiej lepiej opierdzielic taki talerz niz lykac sztuczne witaminy a i jablko juz po tej salatce ze skorka sobie zjem i chyba po 18 nic juz nie jem staram sie na lato

Gość głosia samłosia
wiesz kazdy robi to co lubi solarium lazilam ale wole myslec przyszlosciowo co z tego ze w wieku 20 lat bede mulatka po solarce a w wieku 25 lat bede miala skore 35 latki...chcialabym byc opalona no ale jestem jaka jestem zreszta wole wcinac warzywa i owoce i miec porcelanow promienna i energiczna skore niz szara i brazowa....poza tym marchew dziala tez dobrze na wzrok...wiem ze w dzisiejszych czasach w tych warzywach jest pewnie o 30 procent mniej wartosci niz kiedys ale jedzac codzien 3 razy dziennie + woda naprawdemozna swietnie wygladac chociaz to niby kazdy wie ja to wam pisze bo chce sie podzielic i zachecic do dbania o zdrowie

Gość głosia samłosia
pamietajcie kazdy jest ty co je wole byc wiec soczysta marcheweczka niz przypalonym wieprzem ktorym sie opychalam teraz toleruje tylko kuraki i ryby choc ryby rzadziej jem bo sie nie znam dobrze na nich

Gość trhbrtshbssf
nie wiem czy mozesz mnie nazwać przypalonym wieprzem,mam 174 i 51kg,na solarium chodze od 13 lat,obecnie mam 31,stosuje dobre kosmetyki do twarzy i ciała,i jak na razie mam piekną zadbana napieta skóre.A więc jeśli nie znasz szczegółów to nie wyzywaj mnie od wieprzów dziecko

Gość głosia samłosia
irytuja mnie tacy ludzie jak ty! w ktorym momencie nazwalam CIEBIE przypalonym wieprzem?mialam na mysli niezdrowe jedzenie a nie czlowieka...ale uderz w stol a nozyce sie odezwa...spokojnie moze masz odbre geny wczesniej czy pozniej solarka sie odbije na skorze i zdrowiu kazdy to wie a czy kazdy glupi to wie to nie wiem... nie interesuje mnie twoja osoba podkreslilam ze tez chodzilam na solarke ale to nie na dluzsza mete kazdy rozsadny to wie... mozna czasem sie poopalac ale nic wiecej jesli chcesz wydluzyc swoja urode... wiesz opisalam swoj sposob odzywiania dla dziewczyn ktore chca sie upiekszyc na lato a nie krytykuje tu nikogo...nie obchodzi mnie tez twoja waga...

Gość głosia samłosia
"wole byc soczysta marcheweczka niz przypalonym wieprzem ktorym sie opychalam" gdzie tu widzisz wzmianke o kobietach z solarium?oj chyba ktos sie ma za przypalonego wieprza...czyzby slaby punkt?czyzby na ulicy szeptano o tobie przypalona? wieprz?ty pokazalas swoja dziecinade dla mnie jestes raptusem bo nie umiesz czytac nawet ze zrozumieniem, relax oddychaj gleboko policz do 5 i potem pisz sensownie, oki ja koncze z toba zainteresowanym dziewczynom zopstawial topik papa

Gość głosia samłosia
moje marchwie kupuję tuż przy trasie przy której stoję, także łączę przyjemne z pożytecznym, najbardziej lubię marchewy z dużą zawartością ołowiu i innych metalów ciężkich

Gość głosia samłosia
lubie te podszywy ale moja marchew kupuje w malym wloskim miasteczku

Gość buraki i dynia
tez sa dobre na to :)

Gość aaaaaaafily
a nie jestes po tym pomaranczowa tzn. mas zdrowy, normalny kolor skowy po tym?

Gość głosia samłosia
nie normalnie nic nie zauwazylam oprocz ladnego kolorytu skory kilka miesiecy temu jdlam codzien po 4 marchwie i tez bylo oki teraz jem tez jablka i oprocz tego inne rozne warzywa i owoce ale marchew + jablko codzie musi byc

Gość aaaaaaafily
moze sproboje bo jestem blada przerazliwie, kiedys probowalam z sokami ale koloryt skory nie byl normalny

Gość głosia samłosia
ale codzien pije duzo wody niegazowanej pewnie tez maczala w tym palce, naprawde polecam teraz zaczynam cwiczyc i 15 minut tanczyc do ulubionych piosenek to tez napewno przyniesie skutki

Jesteś mądrą dziewczyną, ale dodaj do surówki odrobinę oliwy czy oleju, wtedy będzie się przyswajać witamina A.

Gość głosia samłosia
jablszka tez polecam trzeba sie oczyszczac z toksyn bo cera zawsze bedzie szara i pryszczata jesli jelita beda zapchane i nie beda dobrze pracowac... woda tez pomaga...

Gość blondynkaaa19
ja jestem blada jak ściana z natury i musze spróbować jeść te marchewki może to mi coś pomoże bo na solarke napewno nie pójde nigdy :P

Gość marchwianka123
kolor skóry po marchwi podchodzi pod pomarańczowy,w dodatku jeśli bedziesz spozywac kilka marchwi dziennie przez dłuzszy okres to gratuluje,jakbys wiedziała betakaroten spozywany w znacznychg ilosciach przez dłuzszy okres strasznie niszczy watrobe,i własnie oznaka tego jest pomaranczowy odcien skóry,a co do solarium,moze i dobre ale nie na dłuzsza mete mozna chodzic podtrzymac opalenizne raz na tydzien na 10 minut ale wszystko z umiarem ludzie!!

Gość blondynkaaa19
wiecie co jest dobre na cere skrzypovita biore od 2 tygodni i już są efekty :)

Gość głosia samłosia
dzieki taka madra pod tym wzgledem zawsze nie bylam, mam swoje pokusy przez ostatnie 2 lata jadlam 3 razyw tygodniu o 23 zestawy z mc donalda z moim chlopakiem przytylam z 7 kilo i nabawilam sie malego celluitu teraz chce to zmienic bo ogolnie czulam sie zle wstajac rano bylo mi codzien niedobrze niedziwne teraz czuje sie lepiej, odstawilam cukier i wszystkie przyprawy uzywam tylko bazylii i tez oliwe oliwa polewam czesto pomidorki a rano czasem jem kromke ciemnego chleba posmarowana lyzeczka oliwy OLIWA jest tez super

Gość oreore1991
tez chyba zaczne jeste marchewki, moja cera tez jest taka.. szara.

Gość ihniu
do pani, ktora chodzi od 13 lat na solarium i ma niby napieta skore mam tylko jeden komentarz: :D:D:D

Gość blondynkaaa19
ja nie pójde nigdy na solarke po pierwsze jest szkodliwa a, po drugie nie chce wyglądać za 10 lat jak stare próchno nawet chodząc na 10min tygodniowo a, po trzecie strasznie wysusza skóre... Mam pare koleżank które chodzą sporadycznie na solarke od gimnazjum i w wieku 19 lat wyglądają jak by miały po 25 najmarniej a, ja nie byłam głupia i wszyscy mi daja nie więcej niż 17 lat :P

Gość głosia samłosia
zaczekaj zaczekaj marchew to duzo wiecej niz karoten owszem soki marchwiowe sa inaczej przyswajalne niz swieza marchew i to zazwyczaj po nich skora zolknie 2 marcheweczki dziennie napewno nic mi zlego nie zrobia wiesz duzo sie oczytalam o tych sprawach i dobralam sobie idealnie wszystko jesli skutki bede niezadowalajace to cos zmienie napewno lepiej na tym wyjde niz na mojej poprzedniej diecie mysle ze ta marcheweczka nie zaszkodzi tak jak ten slynny przypalony wieprz bralam skrzypovite kiedys po 1 opakowaniu nic nie widzialam mowi sie ze trzeba 2 opakowania na uzupelnienie brakow w organizmie i 1 na efekty potem rok przerwy ale po co sztuczne specyfiki skoro sa zdrowe warzywa i owoce i rybki