Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja37

piersi

Polecane posty

Gość maja37

proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego specjalisty , który zmniejszył by mi biust w ramach NFZ.....mam rozmiar F

Gość buehehehehe a ja prosze o
znalezienie specjalisty, ktory zrobi mi lifting w ramach NFZ swoja droga F to nie duzy rozmiar. Sama mam 65E i jest ok.

Gość maja37
ale ja mam bolesność kręgosłupa ,, boję się zwyrodnienia ,,

Gość accident dittmer
a dlaczego ja w podatkach mam płacić ciężko zarobione pieniądze żebyś ty se mogła cycki zmniejszyć. To że jakaś dziewczyna jest brzydka to już cała Polska ma płacić na jej operacje. Zapomnij.

Gość namiar zero
ist gut gross tzyten:D

Gość maja37
PŁYWAM I ĆWICZĘ ,,NIESTETY TO NIE POMAGA,, CO DO BIELIZNY NOSZĘ ODPOWIEDNIĄ NIESTETY TEŻ DROGĄ, GDYBY NIE TE BÓLE PLECÓW TO NIGDY BYM SIE NIE DECYDOWAŁA NA TAK POWAŻNĄ OPERACJĘ ,,, JA NIE CHCĘ MIEĆ PIĘKNIEJSZYCH TYLKO CHCĘ BYĆ ZDROWA ,,,,,,,,,

Gość 234dr23
A sprobuj inna rozmiarowke - taka w ktorej nie bedziesz miala F, kazda dziewczyna ktora dobrze dobrala sobie stanik bardzo to chwali bo odciaza kregoslup,dobrze trzyma piersi i wyszczupla. musisz zmierzyc sie bardzo ciasno na wydechu pod biustem,az miarka bedzie trzeszczec , a pozniej na wysokosci sutkow, wpisz to co wyjdzie tutaj po lewej http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ a potem mozesz tu wkleic i ci pomozemy. poczytaj tez lobby biusciastych i balkonetke:D

F to nie rozmiar :) Rozmiar to obwód + miseczka, samo F nic nie mówi. 65F to średni biust, za to 80F już całkiem spory. Dobrze dobrane F bez względu na obwód pod biustem nie powinno być aż tak uciążliwe, wiec możliwe, że jednak Twój stanik nie jest dobrze dopasowany. Zrób tak jak ktoś wyżej poradził, zmierz się ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście i wpisz to do kalkulatora. I podaj co Ci wyszło :)

Gość maja37
:) DZIĘKUJĘ