Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyciężyni 1

chcę żebyście mi zlały kubeł wody i mnie wspierały

Polecane posty

Gość Izzy1987z
zwyciezczyni 1, mam wrazenie, ze mialas wiele okazji na fajny zwiazek z kims innym, ale nie pozwalasz sobie na uczucia, bo Cie hamuje lojalnosc wobec tego psa ogrodnika, z którym bylas przez ostatnie kilka lat. Ciezko Ci to wszystko zakonczyc definitywnie, bo zyjesz wspomnieniami i wyobrazeniami o nim i o was. A ja Ci powiem, ze powinnas odrzucic zahamowania i pozwolic sobie na milosc. Zakochaj sie w kims innym, w kims, kto poza Toba swiata nie bedzie widzial i zrywal nie bedzie co pare miesiecy jak jakis potluczony. A wtedy, gwarantuje Ci, ze przez glowe CI nie przejdzie nawet mysl o powrocie to tego dziada.

Gość zwyciężyni 1
dziękuję Wam dziewczyny tylko k... ten żałosny manipulant też tak grał, że świata poza mną nie widzi i dlatego mi go było żal ale nawet już mu jutro nie wspomnę o tym facebooku jebanym bo to mnie dobiło, i właśnie to tę krechę postawiło, bo zawsze jakoś umiał wybrnąć

Gość derbe
jak on sie dowie, ze z kims sie spotykasz..to znowu bedzie skamlal..jesli zauwazy ze nie odpuszczasz..to bedzie jeszcze bardziej napieral...musisz byc silna...najlepiej, zeby znalazl sobie jakas laske, to wtedy jest taki "klik" w glowie...i juz go nie dotkniesz..nawet patykiem;)

Gość zwyciężyni 1
dodam, że to nie było przyczyną, tylko już po jego zerwaniu zajrzałam tam, bo niby wszystko pięknie ładnie wspólne umawianie na wyjazdy a jemu dziś nic nie pasowało

Gość zwyciężyni 1
to też będzie bolało, bo z buraka zrobiłam fajnego gościa:(

Gość derbe
janse, ze bedzie bolalo...ale chcesz nastepne lata szarpac sie z taki burakiem...rozchodzic i znowu byc razem...masakra...zje..sz sobie tylko psychike..a na koncu moze jeszcze kopnie cie i wezmie jakas laputite..daj spokoj...niech sobie inna wezmie tego "fajnego " goscia.

Gość zwyciężyni 1
bardzo Wam wszystkim dziękuję, idę poprasować, mam zaległości i jakoś dzięki Wam mi nie żal i tak nie było, chcę, żebyście mnie broniły przed jutrzejszym i następnym dniem jak w razie zechce wracać

interesują mnie kobiety to takie pole gdzie wpisuje się na fb informację o swoich preferencjach seksualnych ! :-) może lepiej, że Twój facet (ex facet??) nie okazał się gejem!! Moim zdaniem za bardzo wymyślasz różne historie, możliwe ze właśnie to go zniechęciło.

Gość zwyciężyni 1
witam Was dziewczyny. Co do ostatniego wpisu piszę przecież, że on o tym nie wie, że tam byłam na Fb! Sytuacja u mnie jest patologiczna, a więc w czwartek on był w rozjazdach i w firmie był przez 5 minut. Oczywiście dał mi buziaka jakby nigdy nic. Z zaskoczenia. A dzisiaj ja miałam dla odmiany wyjazdy i byłam (wpadałam na godzinę do firmy i znowu wyjeżdżałam). Rano buzi było. Jak byłam w pracy to tam kilka zdań zamieniliśmy o różnych rzeczach, po czym dzwonił mój kuzyn i zapraszał mnie do siebie na weekend. Umówiłam się z koleżanką na wypad w sobotę i mu odpowiedziałam, że ok, przyjadę może w przyszłym tygodniu. Pies ogrodnika jak wychodziliśmy z pracy pocałował mnie i tak zaczęliśmy się całować. I się rozeszliśmy jak zwykle. Wiem, wiem beznadziejna jestem. Podrywa mnie chyba sąsiad z sąsiadującej firmy, więc myślę, że teraz dam sobie szansę, tylko jak to skończyć definitywnie!