Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham bez wzajemnosci

kocham bez wzajemnosci

Polecane posty

Gość robool
a moze on chce pitu pitu i czesc.niemecz sie bo takie cos meczy cialo i ducha ,robisz sobie nadzieje ,a zawod boli i tak wkolo.skoro niechce twojej love to nie.

'jakieś kłótnie mogą się zdarzyć w związku' Ale przecież tu nie ma mowy o żadnym związku :)

ludzie uczą się na błędach, dobrze jest się uczyć na cudzych, a autorka ma dzięki kafeterii taką możliwość czyż nie optymistyczne i podnoszące na duchu? ;-)

No niema mowy o zwiazku bo zwiazałam sie z pawianem. Piata klepka... on raz mi mówił ze chce byc sam a chwile potem ze razem do starosci itp. Poprostu byłam naiwna,wstyd sie przyznac ale taka prawda

tylko wiecie co?? taka sytuacja sie odbija,teraz nawet facet który bedzie mi mówił ze mnie kocha i itp,bedzie troche na przegranej pozycji.Cały czas bede go ocenia jak tego pawiana. Bo skad pewnosc ze ten inny akurat bedzie inny???

"Bo skad pewnosc ze ten inny akurat bedzie inny???" a słyszałaś o czymś takim jak randkowanie i poznawanie kandydata na partnera?

Autorko, Ty się nie zastanawiaj co będzie kiedyś tylko popracuj nad swoją wybiórczą konsekwencją :)

Gość uważajcie na wróżbitów
wyobraźcie sobie taka sytuacje poznajecie w necie kogoś nie wiedząc ze ta osoba ma zdolności paranormalne tzn. jest trochę jasnowidzem poza tym świetnie zna tarota potrafi wiele powiedzieć o kimś na podstawie jego daty urodzenia zdjęcia itd. przydatna jest data urodzenia ale to nietrudno zdobyć i taka osoba poznaje przeszłość przyszłość i teraźniejszość twoją i twoich bliskich. Przy okazji różnych wypowiedzi np. na jakimś forum robi aluzje do rożnych przeżytych przez ciebie sytuacji wydarzeń czasem takich o których nikt nie wie po za tobą. zaczyna cie dokładnie analizować twój charakter twoje zachowanie to jak postąpiłeś w jakiejś sytuacji. i mówi o wydarzeniach które co dopiero sie zdarzają a ty wiesz ze tak było dosłownie przed paroma godzinami albo mają się zdarzyć i co wydaje mi się szczególnie nieprzyjemne rozwija przed tobą nieciekawe pesymistyczne wizje coraz bardziej dołujące negatywne .................. co myślicie o osobie obdarzonej takimi zdolnościami dlaczego to robi w jakim celu czy na zlecenie jakiejś sekty czy dla zabawy bo np. wróży za tzw. grosze wielu osobom i natrafiła na kogoś kto ją zainteresował dowiedziała się ze ta osoba jest samotna więc można sie nią zabawić ..? czy bardziej jest to wyrównanie rachunków bo ta osoba nazwijmy to inwigilowana nadepnęła jej w jakiś sposób na odcisk mówiąc kolokwialnie ? tak czy siak uważajcie bo wy zadajecie jedno pytanie a ktoś może poznać całą waszą przeszłości teraźniejszość i przyszłość nie tylko waszą ale waszych bliskich

piata klepka... wiem co to znaczy randkowanie i poznawanie kogos,tylko jak masz do czynienia z takim facetem to on wszystko robi według swojego scenariusza i gra a ja na ta gre dałam sie nabrac. Na poczatku naszej znajomosci było super i dlatego sie zakochałam,teraz wiem ze to wszystko co mówił pisał i robił wczesniej to było mu potrzebne zeby mna manipulowac. O tym ze mnie nie kocha dowiedziałam sie dopiero pozniej.

Gość bardzo dobrze
super...chetnie sie dowiem co mnie spotkało w latach wczoraj bo juz nie pamietam :P prosze cie...wystarczy ze sie wypyta znajomych posledzi poniucha i wielkiego jasnowidza z siebie robi. Głupoty jak nic. nie wierze w to i nigdy nie wierzyłąm.

nie martw się, drugi raz będzie łatwiej zdiagnozować i się odkochać bo wbrew pozorom, to nie jest takie trudne, kiedy sobie uświadamiasz, ze ulokowałaś uczucia w kimś, na kogo absolutnie nie mozesz liczyć i mu zaufać :)

Gość bardzo dobrze
kochaj sama siebie a nie bedziesz miała przymusu by kogokolwiek innego kochac :)

mogłam na niego liczyc w kazdej sytuacji jesli potrzebna mi była pomoc lub wsparcie.Sama wychowuje dziecko,on mi wiel pomógł i za to mu jestem wdzieczna,ale skoro on sie mna zainteresował pomimo tego ze mam dziecko to i moze ktos inny tez.Moze nie jestem skazana na samotnosc.

wole jednak aby ktos był ze mna z miłosci a nie z braku laku. popłacze sobie troche i przezyje to jakos.za dwa albo trzy tygodnie moze juz bede wyleczona z tej miłosci.Boje sie jednak zeby mu nie ulec jak znowu zacznie krazyc wokól mnie. Musze jadnak byc konsekwentna,niech zobaczy ze jestem silna i nie dam juz soba manipulowac,a wiem na 100% ze bedzie zagadywał,krążył i szukał kontaktu.

pomózcie mi to przetrwac.Przed chwila dzwonił w pewnej sprawie,rozmawiałam z nim dyplomatycznie.Spytał co sie stało ze tak dyplomatycznie? powiedziałam ..własciwie nic ale mi ten układ nie pasuje ze ma nie dzwonic,bo to koniec. Przysłal sms za chwile ..ze szkoda ale oki,dałas mi wiele szczescia i wiary w lepsze jutro,myslałem ze bedziemy sie wspierac... Kusi mnie zeby mu cos odpisac co mu w piety pójdzie ale wiem ze zacznie sie pisanina i znowu...

Gość bo niektore baby sa glupie
nic nie pisz, po prostu olej sikiem prostym. na takich pawianow najdotklikwiej dziala ignorancja. bawi sie toba, wiec nie daj sie wciagnac w te glupie gierki, znaj swoja wartosc i odpusc go sobie raz na zawsze. niech spada na drzewo.

no ok ale nie ukrywam ze kusi mnie napisac chodzby własnie ..spadaj zeby go wkurzyc i pokazac ze jednak mna nie bedzie juz manipulował,ale moze rzeczywiscie bardziej go wkurzy jak nic nie napisze O własnie kolejny sms mi przyszedł ... ale kumlowac sie dalej bedziemy co? hihihi wiem ze mnie lubisz i to bardzo!!! Jezu nie wytrzymam

nie rob tego, nie pisz do niego w ogole, bo bedzie mial tylko satysfakcje - potraktuje to jako swego rodzaju Twoja slabosc do niego. Nie daj mu takiej szansy. Ignoruj na maksa!

powstrzymuje sie narazie, ale ..................o Boze ale jetem nakrecona przez was ale to dobrze............aby raz nie bedzie tak jak on chciał

Jak córka wróci do domu to wyłacze fona,narazie nie moge bo czekam na jej telefon ze juz jedzie i ze jest ok.

On mieszka blisko mnie ,teraz mi napisał..gdzie to sie podziewasz bebeus ?autka nie ma,pewnie na randce,dlatego nie odpisujesz i tak dyplomatycznie ze mna gadałs.. Jezu co za palant

piata klepka... wytrzymam tym razem wytrzymam,nie dam sie juz wiecej,on wie ze darze go uczuciem,ale KONIECCCCCCC KoNIECCCC

dziewczyno, znaj swoja wartosc i nie znizaj sie do jego poziomu. on nie jest Ciebie wart! zycze wytrwalosci i znalezienia wartosciowego faceta, ktory pokocha Cie z wzajemnoscia. Pozdrawiam.

dziekuje!! mam nadzieje ze tacy jeszcze sa na tym swiecie:-)

sa, sa tylko trzeba miec oczy szeroko otwarte i nie angazowac sie za szybko, bo to tylko odstrasza.

no niby tak ,ale wiesz jak to jest,jak z kogos dobry aktor to raz dwa cie owinie wokól palca,ale ja juz teraz z dystansem podejde