Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur na maksa

NIENAWIDZE KUJONOW!

Polecane posty

Gość wkur na maksa

Jak ja nienawidze kujonow, wylizaliby dupe kazdego profesora jakby byla taka potrzeba - przepraszam, oni robia to nawet bez potrzeby,ba, chyba nawet czerpia z tego przyjemnosc. Faceci-kujoni moze jeszcze ujda, oni najchetniej przechwalaja sie jacy to nie sa och i ach, ale dziewczyny-kujonki to najgorsze falszywe scierwo, zlosliwe, wredne krowy kurwa, nienawidze takiej esbeckiej natury

Gość a z czego dziś
nie zdałaś?

Gość prawda prawda prawda
🖐️

Gość wkur na maksa
zdalam, chodzi o to, ze na egzaminie bylo pytanie pytanie na ktore odpowiedz wcale nie byla taka jednoznaczna. na szczescie wybralam ta, ktora oczekiwal profesor, ale 90% osob odpowiedzialo inaczej, co w mojej ocenie tez jest odpowiedzia prawidlowa (sama sie zastanawialam, czy tak nie odpowiedziec). no i zebrala sie grupa osob, ktore wybraly ta druga odpowiedz i poszly do profesora przedstawic konkretne argumenty, przygotowaly sie, uzasadnily swoja odpowiedz. i profersor pewnie bylby nawet uznac i pojsc na reke, ale przyleciala grupa 4 osob, ktore I TAK JUZ ZDALY, wiec moglo im to byc obojetne, ale zaczely sie klocic i podlizywac, ze tylko ich odpowiedz jest prawidlowa, ze nie zgadzaja sie zeby innym uzac ta druga odpowiedz a ja siedze z boku i patrze jakim trzeba byc dupkiem, jakim nieszczesliwym dzieckiem dla ktorego rodzice nigdy nie mieli czasu, jakim gnojem, zeby miec interes w tym, zeby innym bylo gorzej

Oj, ja też takich nie trawię i tez mam w grupie na studiach takie osoby. Ja osobiście wolę nie zdać z godnością, niż zdać, ale dzięki lizaniu dupska. Szanuję osoby które się uczą, żeby mieć dobre wyniki, ale takie, które podlizują się, żeby mieć te dobre wyniki to mnie masakrycznie denerwują, po prostu tego nie nawidzę!!!!!!!!!!

Gość tyeuky6i
to na studiach sa takie akcje? myslalam ze to się konczy na poziomie gimnazjum, sama taka bylam w gimnazjum, poziej mi przeszlo:P

Gość A prawda jest taka, że...
Drogie panie między kujonem a lizusem jest kolosalna różnica i nie trudno jej nie zauwazyć, tym bardziej komuś kto studiuje!!! Kujon według mnie, to taka osoba, która dosłownie ryje swój mózg ucząc się na pamięć regułek, treści prosto z książki, ponieważ nie jest w stanie uczyć się ze zrozumieniem, a potem wypowiedzieć sie własnym zdaniem!

Oj są, uwierz, ja też jak zaczynałam studia, to byłam przekonana, ze już więcej zrytych kujonów-podlizuchów nie spotkam, ale jednak...

W liceum miałam też takie dwie osoby,nikt ich nie lubił.Jedna dziewczyna nie dała nigdy dojść do słowa na lekcjach innym,bo ona zawsze była wszystkowiedząca.Typowy kujon.Jak był jakiś sprawdzian,to ludzie często próbowali się jej podpytać jaką odpowiedz zaznaczyła ,a ona że nie wie .A później 5 dostawała :-o Teraz na studiach mam w miarę normalnych ludzi.Nikt nie robi z siebie jakiegoś kujona itd.