Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia12755

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość Kasia127555
nie mamy sie czym przejmować . nasza psychka jest okropna .... ja już nie mówie o tym sowjemu chłopakowi bo on też cierpi i sie na mnie wkurzał . cały czas tłumaczył zę to niemożliwe . a najgorsze jest to ze jedna myśl ze może jednak i od razu wszystkie objawy a jak sie uspokoje o wytłumacze osbie to mijają ;) czekamy naokres . to będzie twój 3 po zdarzeniu ? bo mój dopiero 2 ;) i nie jesteśmy w ciąży !! na bank ;)

Gość Kasia127555
napisałam 2 razy . myślałam ze sie nie wysłąło ;) sorka .

Gość Kasia127555
napisałam 2 razy . myślałam zę nie wysłąłam . sorka . ;)

Gość sylwus0311
ja juz tez sie boje mojemu chlopakowi mowic.. on mi cierpliwie tlumaczy ze to nie mozliwe i w ogole.. nie denerwuje sie na mnie za to.. ale ja juz sie boje mu o tym mowic.. i przez to teraz czuje ze sie od niego odsuwam.. ;o tak to juz bedzie 3.. tak bardzo chce juz dostac tego okresu.. oby tylko byl i sie nie spoznial..

Gość Kasia127555
napewno dostaniesz okresu . potem nie masz sie już co przejmować . bo już niemożliwe zeby były 3 okresy . nie mów mu . a jeśli wasza miłość jest naprawde przetrwacie nawet ten moment . u mnie w związku sie już poprawiło zdecydowanie . było ciężko ale wspierał mnie cały czas i nadal to robi . szczęscia życzę wam ;)

Gość sylwus0311
ale sie boje ze nie dostane.. cholera no ! czuje sie jak jakis debil.. tak sie tego boje.. a w glowie ciagle tylko ta mysl ze ciaza.. :(

Gość Kasia127555
mam to samo . czuje sie strasznie . zwłaszcza wieczorami . a najgorsze jest to ze spać nie moge nocami ... zasypiam o 1 budze sie kilka razy i wstaje o 6 ;(

Gość sylwus0311
ja tez tak.. budze sie w nocy, zasnac ciezko, plytki sen. wariuje. a podle sie czuje nie mowiac mu o tym. eh. cholera ale przeciez ciaza jest nie mozliwa ! to nie moze byc ciaza.. po prostu stres, moja durna psychika.. ale nie ciaza..;o

Gość Kasia127555
dobrze mówisz . ;) nie jesteśmy w ciązy napewno !! po porstu niezłe z nas panikary i tyle ;)

Gość Kasia127555
kiedy robiłaś ostatni test ?

Gość sylwus0311
bo przeciez testy nie klamia?:D zrobilam chyba ze 4 i wszystkie negatywne.. w sumie nie robilam ich rano, tylko w ciagu dnia, ale to juz tyle czasu od tego minelo ze o kazdej porze dnia i nocy test powinien byc wiarygodny..musze sie juz uspokoic i prezestac panikowac..;p

Gość Kasia127555
no ja robiłam 38 dni po zdarzeniu . wszędzie napisane ze po 14 dniach wykrywa więć też powinny być prawidłowe . ja robiłm rano z pierwszego moczu ;) jak myślisz prawdziwe ?

Gość schizuje na maxa
wiecie co chcialabym byc w waszej sytuacji...mi sie spoznia 2 tygodnie juz i co... co ja mam mowic

Gość Kasia127555
a uprawiałaś sex ? bo my nie . u nas nawet spermy nie było .

Gość Kasia127555
może Ci sie spóźniać ze stresu . dla pewnosci powinnaś zrobić test ciążowy . jeśli jesteś w ciązy napewno Ci wyjdzie ;)

Gość sylwus0311
kasiu w takim razie mozesz byc calkowicie spokojna !;) nie musisz sie niczym martwic.. pisalas wczesniej ze on nie byl nawet w Tobie, to byly tylko pieszczoty.. wiec spokojnie. u mnie troche gorzej bo byl we mnie i nie mielismy zabezpieczenia. ale to byla tylko chwila, doslownie chwila, 2 ruchy.. nie bylo wytrysku nie bylo spermy wiec nie moglo byc tez plemnikow.. i przeciez okres mialam.. znowu zaczelam panikowac..;o ale Ty mozesz byc spokojna:)

Gość sylwus0311
schizuje na maxa wiecie co chcialabym byc w waszej sytuacji...mi sie spoznia 2 tygodnie juz i co... co ja mam mowic robilas test? ja sie staram myslec logicznie racjonalnie i tlumaczyc sobie ze to nie mozliwe..

Gość schizuje na maxa
Okres się spoznia...dzis 44 dzien cyklu i normalnie wychodze z siebie ostatni okres mialam 28 grudnia...25 i 26 stycznia mialam 2 stosunki za kazdym razem sie zabezpieczylismy prezerwatywa.Nic nie pękło. Nie mam regularnych miesiączek. cykle mam ponad 35 dniowe czasem okolo 40 dni. Dodam ze dzis przed wczoraj Pre-test i wyszedl negatywny. Ale nadal nie wiem co myslec...

Gość Kasia127555
Sylwia ty napewno nie jesteś w ciąży ;) testy robiłaś 2 okresy miałaś ;) ja to samo ;) kurcze musimy popracowac nad psychiką ;) ale takie słowa otuchy dodają ;) Dzięki wielkie ;)

Gość Kasia127555
schizuje na maxa . Moim zdaniem nie jesteś w ciąży ;) okres spóżnia Ci się bo sie stresujesz .. robiłeś test . negatywny więc . nie schizuj i uspokój sie . naprawde nie ma sie czym stresowac ;)

Gość schizuje na maxa
co wy sobie wkrecacie wogole 2 okresy miała nie wspolzyła i mysli ze w ciazy...boze brak słów. jak byscie byly w mojej sytuacji (chociaz i tak maloprawdopodobna ta moja zekoma ciaza) to dopiero byscie mialy zchizy

Gość schizuje na maxa
jak ty sie schizujecie swoją sytuacją chociaz to absurd...to co dopiero moja. moze mowisz tak zeby pocieszyc tylko

Gość Kasia127555
mówię to co myślę ... nie żeby cie pocieszyć . mogłabyś być trochę milsza ... a nie od razu z grubej rury . kultury trochę .

Gość sylwus0311
spokojnie, wszystkie sie schizujemy.. ale pewnie zadna z nas nie jest w ciazy..:) ja dopiero niedawno zaczelam wspolzycie, jestem w tym jeszcze nowicjuszka stad te nerwy i panika.. ale wszystkie robilysmy testy i byly negatywne wiec badzmy spokojne..:)

Gość schizuje na maxa
wyrażam swoje zdanie. moim zdaniem w kulturalny sposób. moze mam juz PMS skoro jestem taka drażliwa

Gość schizuje na maxa
ja juz wlasnie nie nowicjuszka... nie raz bez zabezpieczenia niemal pzez caly miesiąc to robilam i w ciąze nie zaszlam. a teraz tylko 2 razy i to w gumce... kurwa no oszaleje

Gość Kasia127555
bycmoze stan przedmisiączkowy ;) nie jesteśmy w ciąży i o ;)

Gość sylwus0311
nie wiem, niestety nie bede Ci rad udzielac bo sie na tym nieznam;( ale skoro w gumce i nie pekla wiec chyba powinnas byc spokojna?

Gość sylwus0311
>> schizuje na maxa: jestes w tym doswaidczona wiec powiedz nam jakie sa szanse u nas na ciaze? nie ma zadnych ? czy jakies sa? noo i jak to jest, przeciez jesli jest gumka i nie pekla, nie zsunela sie itp to nie ma szans na ciaze?

Gość schizuje na maxa
u Was nie ma zadnych. zerowe. jezeli nie pekla i sie nie zsunela to tez niby nie powinno byc. pozatym w ciagu cylku kobieta jest plodna tylko kilka dni.. okolo 3-4 ale trzeba brac margines na zywotnosc plemnikow w Ciele kobiety czyli moze z 9 dni to byc. i to nie tak zawsze sie zajdzie w ciaze nawet w dni plodne.