Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia12755

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość sylwus0311
noo wiec sama odpowiedzialas tez na swoje watpliwosci:) wszystkie musmy byc spokojne i czekac na okres..;)

Gość Kasia127555
no dokładnie . tylko spokój moze nas uratowac . już sie tak mocno sie stresuje . ale jakieś napięcie zawsze pozostaje ... czekam na kolejny okres ;) pozdrawiam ;)

Gość sylwus0311
ja tez czekam.. juz niedlugo powinien byc.. tak okolo 15.. wydaje mi sie ze mam wieksze piersi i jakbys spuchniete te brodawki wokol sutkow.. mam nadzieje ze to oznaka zblizajacego sie okresu..;)

Gość Kasia127555
spokojnie Sylwia napewno nie jestesmy w ciąży ;)

Gość sylwus0311
zwariuje.. ;(

Gość Kasia127555
Sylwia . wiem ze jest ciężko . ale nie mozęsz sie poddać . !! gwarantuje Ci ze nie jesteś w ciąży . ja to samo . ;) nie wariuj wszystko będzie dobrze ;) NIe jesteśmy w ciąży . cieszmy sie życiem jesteśmy młode . ;)

Gość sylwus0311
gdzies wyczytalam dzis ze testy nie zawsze daja prawdziwy wynik.. noo ale skoro tyle ich robilam to powinny byc wiarygodne? w sumie tylko 1 robilam z porannego moczu, noo ale to juz tyle czasu minelo ze chyba powinny byc wiarygodne o kazdej porze dnia i nocy? piersi mi bola, sa jakby spuchniete ale to przed okresem pewnie? wczesniej jak nie wspolzylam nie zwracalam uwagi na to czy bola czy nie przed okresem.. a teraz nie wiem czy to przez zblizajacy sie okres czy przez ciaze.. Cholera! ale 4 negatywne testy chyba daja pewnosc ze w ciazy nie jestem? ostatni chyba nawet w ta niedziele robilam..juz cos z moja glowa nie tak;p i jeszcze tylko takie dodatkowe pytanie bo przyjaciolka mi tez teraz panikuje bo spoznia sie jej okres.. jesli zabezpieczali sie gumka (durex, mowila ze grubsze niz te normalne), sumka nie pekla, nie zsunela sie itp to powinna byc spokojna?:D przeciez wtedy nie ma opcji na ciaze chyba ?:D pewnie przez stres jej sie spoznia albo przez przeziebienie..

Gość Kasia127555
mi ginekolog powiedziała ze stres głownie opóźnia okres . a jeśli nadejdzie w terminie jest bardzo bolesny ;( co miałam na swoim przykładzie . jeśli miała gumke bardzo małe prawdopodobieństwo zajścia w ciązę . ale jest ... niech zrobi test rano to bedzie wiedziała . a co do Ciebie . albo przed okresem albo po prostu w oczach Ci się już mieni od tego . ja gdy pomyśle o piersiach od razu mnie bolą ;) u nas naprawde nie ma możliwośći zajścia w ciąże , Ty mozesz być tego pewna !! ja już zresztą też . pozdrawiam ;)

Gość Kasia127555
testy mają 99 % pewności . czytałąm ze ten 1 % to gdy jest po terminie lub jest za wcześnie na wykazanie ;) a tak podobno pokazują prawde . nawet jeśli to 4 sie nie mylą i nei po takim czasie ;)

Gość Kasia127555
po terminie = po terminie ważności testu ;)

Gość sylwus0311
to ja w takim razie nie ogarniam.. nawet jesli gumka nie pekla nie zsunela sie ani nic z tych rzeczy to mozna zajsc w ciaze?

Gość Kasia127555
jeśli była sperma ? jeśli sie gumka nie zsunęła to nie powinno być ciąży . zależy jeszcze w jakie dni to robiła . płodne czy nie . ale Sylwia my napewno nie jesteśmy w ciąży !! ;)

Gość sylwus0311
zwariuje.. chce juz okresu..;P

Gość Kasia127555
wiem co czujesz . mam nadzieje ze gdy dostaniesz okresu wyzluzujesz sie bo napewno nie jesteś w ciąży ;) a w poniedziałek 14 zrób sobie wieczorem gorącą kąpiel . na wywołanie go ;) ja robie tak za każdym razem i przychodzi ;)

Gość sylwus0311
oby tylko przeszyedl ten okres i sie nie spoznil.. jak bedzie sie spoznial to zwaiuje juz calkiem.. chociaz teraz jestem chora, na antybiotyku, noo i jeszcze duzo stresu przez ta ciaze i sesje.. ale nie moze sie spoznic. musze myslec pozytywnie. te piersi mam takie pewnie przed okresem..

Gość Kasia127555
napewno . !! i przestań myśleć bo nie jesteś w ciąży !! ;) bankowoo !! myśl o sesji zeby zaliczyć ;)

Gość sylwus0311
jeszcze jeden egzamin zostal. a jeszcze co do mojej przyjaciolki. kiedy mieli ten stosunek ona byla jakies 2 -3 dni po okresie. i tez ma regularny po 28-30 dni. to chyba nie sa jeszcze dni plodne?

Gość sylwus0311
no i przeciez mowila ze gumka im nie pekla, sprawdzali pozniej. wiec nawet jakby byly plodne to chyba bez roznicy? przeciez plemniki sie nie wydostaly..mam racje? cholera, ale ja malo doswiadczona jestem;p

Gość Kasia127555
moze być spokojna . w dniach niepłodnych wyrobiła sie na styk ;) zresztą plemniki nie miały możliwosći przejścia ;)

Gość sylwus0311
to dobrze:) nie wiem jak bede uspokajac ją i siebie;p ale moj okres sie za pare dni zjawi.. miesiac temu tez strasznie panikowalam, moze nawet bardziej niz teraz a okres byl idealnie w terminie. idealnie..;p wiec teraz tez tak musi byc;p

Gość Kasia127555
i bedzie napewno !! powodzenia w zaliczaniu ostatniego egzaminu ;) i uspokojaniu przyjaciółki ;)

Gość sylwus0311
dzieki:) lece sie uczyc. dam znac jeszcze czy pojawil sie okres..;p

Gość Kasia127555
ok ;) ja też napisze pod koniec miesiąca czy dostałam okresu ale napewno dostane ;) codziennie bede wchodzić więc jak coś to pisz . do usłyszenia . pozdrawiam ;)

Gość Ksenia26
Mam cykle średnio 31 dniowe. Współżyłam 15 dc i Ehh nie wytrzymałam i zrobiłam test:( Oczywiście negatywny. dzisiaj 24 dzień cyklu bolą mnie jajniki, i piersi. Tempka mierzona w pochwie 37,2 może jednak jest jakaś szansa co myślicie? I dziwnie płaczliwa jestem

Gość karolka8512
ja też mam takie długie cykle i owulacja występuje gdzieś między 16-18 dniem cyklu a ty współżyłaś w 15dc i jest duże prawdopodobieństwo że możesz być w ciąży ale test najlepiej jest zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, ja też miałam podobne objawy do twoich i miałam nadzieję że jestem w ciąży miałam jutro zrobić test ale dostałam dzisiaj okres i raczej lipa ale nie wiem czemu mam dziwną nadzieję,naczytałam się za dużo że w ciąży też można miesiączkować

Gość Kasia127555
ksenia 26 16dzień cyklu . moim zdaniem najbardziej płodny .... bo owulacja jest 14 dni przed miesiączką czyli jakby nie patrzył napewno dni płodne .... być moze to ciąża . a było zabezpieczenie ?

Gość Kasia127555
piersi mogą być bolące ze strachu lub podekscytowania . jeśli dostanie się okres to nei jesteś w ciąży . w ciązy są niewielkie plamienia ...

Gość Kasia127555
a ja dla pewnosci zrobiłam test jeszcze dziś . ;) oczywiście negatywny . i jestem happy ;) to już 15 dzień nowego cyklu i 46 dni po tym wydarzeniu ;) okres był w terminie więc luuuuz . ;) Pozdrawiam .

Gość sylwus0311
ja tez dzis rano zrobilam z porannego moczu. i tez oczywiscie negatywny:) ale te mysli w glowie ciagle sa, chyba psychika mi juz siada przez to;oo musze przestac myslec jutro ostatni egzamin ( nie wiem co za debil wymyslil egzamin w niedziele o 18 na dziennych studiach !;o )

Gość Kasia127555
dasz rade ! trzymam kciuki ;) i nie myśl już ;D