Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia12755

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość katarzyna 1
cześć . dziś pięsciłam sie z moim chłopakiem . miałam na sobie 2 pary majtek i wkładke, a on majtki .. udawaliśmy ze uprawiamy seks .. potem miał wytrysk i troche na moje majtki poleciało ... potem umyłam ręce mydłem i zrobiłam siku .. podtarłam sie otwartą dłonią .. mam środek cyklu czy jest możliwość że zaszłam w ciąże ?

Gość Kasia127555
moim zdaniem w ciązy nie jesteś ... skąd wogóle ten pomysł ?

Gość katarzyna 1
cześć . dziś pięsciłam sie z moim chłopakiem . miałam na sobie 2 pary majtek i wkładke, a on majtki .. udawaliśmy ze uprawiamy seks .. potem miał wytrysk i troche na moje majtki poleciało ... potem umyłam ręce mydłem i zrobiłam siku .. podtarłam sie otwartą dłonią .. mam środek cyklu czy jest możliwość że zaszłam w ciąże ?

Gość karolka8512
nie jesteś w ciąży czemu tak wogóle myślisz?

Gość karolka8512
przecież nie doszlo do wytrysku w tobie, sama piszesz że się umyłaś, nawet jabyś miała dni płodne to czym się chcesz zapłodnić, po co się tak zadręczasz?

Gość Kasia127555
hej ;) jeśli robiłam test 17 dnia cyklu . miałam okres i było to 43 dni po całym pieszczeniu się w którym mogło dojść do zapłodnienia to pokazałoby mi ciążę ?

Gość Kasik 11
Matko Kasia127555 ty jesteś nawiedzona

Gość sylwus0311
Kasiu spokojnie !:) ja panikowalam i teraz wiem ze glupia bylam;p okres w terminie, rowniotko co do dnia wszystko sie zgadza;p robilas test byl negatywny wiec spokoj ! ;p rozumiem ze jest ciezko bo sama przezywalam, ale teraz wiem ze nie potrzebnie;p czekaj na okres spokojnie bo bedzie na pewno..;):*

Gość asiulabe
czy można mocno przytulając się z chlopakiem na stojaco i bendac w ubraniu zajsc w ciaze gdy sie podniecimy, ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku miałam 3 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak mocno przytuałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł kolejny okres mam miec za tydz zazywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze tylko ja znalazłam wypowiedź jakiejś ginekolog na necie co sądzicie o jej wypowiedzi na temat " Czy można zajść w ciążę podczas pieszczot, gdy doszło do wytrysku, ale partner miał spodnie a partnerka majtki z przewiewną wkładką? Witam. Ani majtki ani spodnie nie stanowią zabezpieczenia takiego, jak prezerwatywa. Jeśli sperma mogła znaleźć się w okolicy przedsionka pochwy, teoretycznie mogło dojść do zapłodnienia. Prezerwatywa jest jedną z najskuteczniejszych metod antykoncepcyjnych, choć nie dorównuje skuteczności tabletkom .

Gość aaaaa.
jest to bardzo możliwe . zwłaszcza że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest bardzo wysokie w okresie płodnym . jak dla mnei na 80 % jesteś w ciaży ;)

Gość aaaaa.
chociaż bóle jajników i temperatura podwyższona moze wskazywać na to że jest owulacja . najlepiej zrób test ciążowy ;)

Gość aaaaa.
biały gęsty śluz oznacza owulację lub stadium wczesnej ciąży . a masz go sporo ? bo w ciązy to się tak lać powinno . Ja miałam go baaardzo dużo ;)

Wlasnie caly czas od paru dni czuje mokro. i jesze pare dni temu mialam zaparcia i uczucie ze bede miala zgage

Gość aaaaa.
zrób test i bedziesz wiedziała ;) to że masz mokro o niczym nie świadczy . ;) a zgaga pojawia sie i znika ..

Moze tak bedzie najlepiej ale poczekam tydzien na okres. a jeszcze jedno czy na poczatku ciazy mialas duza ochote na seks?

Gość aaaaa.
wogóle . nic a nic . mąż sie na mnie wkurzał niemiłosiernie ale co tam ;D

Ja mam uczucie ze jednak jestem. he he. i wlasnie tak od 4 dni mam taka ochote na seks jak nigdy do tad. a jakbys mogla to napisz jakie byly twoje pierwsze objawy:)

Gość aaaaa.
niewiem . miesiączke miałam do 3 miesiąca . poszłam na kontrolne badanie i o patrz 15 tydzień ;D

no to pozno sie dowiedzialas. dzisiaj moja mama sie pytala czy nie jestem. moze cos w tym jest i od rana mam straszna zgage i bole z lewej strony brzucha.

Gość żenaaaada
Rozmawiacie jak piętnastolatki :/

Gość Ania . ;(
Dziewczyny pomocy !! 14 lutego czyli w 19 dzień cyklu 30 dniowego pieściłam sie z moim chłopakiem . Był to teoretycznie ostatni dzień dni płodnych . Gdy on zajął sie mną dotknął swojego penisa ... potem przetarł swoją ręką o moje okolice pochwy nie wkładał palcy do środka . Kolejna sprawa to taka ze gdy on miał wytryska ja miałam na sobie majtki z wkładką . sperma poleciała na udo, starłam ją ręcznikiem . po upływie 10 minut poszłam do łazienki . umyłam ręce i wytarłam ręcznikiem . potem zrobiłam siusiu i podtarłam sie papierem . Czy mogę być w ciąz . dodam zę kolejne krwawienie wystąpiło w terminie 26 lutego i dziś w 5 dzień cyklu mam taką brązową wydzieline . w 1 dzień okresu miałam zywą krew . robiłam dziś test rano i wyszedł negatywny . Jestem dziewicą . jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ? Czy mogę ją wykluczyć ? mój chłopak mówi zę napewno nie jestem . mam żyłki na piersiach i chce mi sie wymiotować . boli mnie brzuch ale strasznie panikuje więc to od tego zapewne , niewiem co robić . Proszę o rady . z góry dziekuję .

Gość Ania . ;(
Od przetarcia ręką bez spermy minęło trochę czasu i mówi zę napewno wytarł ją w posciel ... a cykl regularny . i potem wystąpiło krwawienie regularnie 26 lutego, dziś robiłam test z porannego moczu i negatywny . 5 dni po miesiączce która wystąpiła ale teoretycznie podobno można mieć okres w czasie ciąży ... ;/

Gość Ania . ;(
dziewczyny błagam pomóżcie . odpiszcie co o tym sądzicie . Bardzo proszę .

Gość Ania . ;(
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje posty ?

Gość Ania . ;(
Dziewczyny pomocy !! 14 lutego czyli w 19 dzień cyklu 30 dniowego pieściłam sie z moim chłopakiem . Był to teoretycznie ostatni dzień dni płodnych . Gdy on zajął sie mną dotknął swojego penisa ... potem przetarł swoją ręką o moje okolice pochwy nie wkładał palcy do środka . Kolejna sprawa to taka ze gdy on miał wytryska ja miałam na sobie majtki z wkładką . sperma poleciała na udo, starłam ją ręcznikiem . po upływie 10 minut poszłam do łazienki . umyłam ręce i wytarłam ręcznikiem . potem zrobiłam siusiu i podtarłam sie papierem . Czy mogę być w ciąz . dodam zę kolejne krwawienie wystąpiło w terminie 26 lutego i dziś w 5 dzień cyklu mam taką brązową wydzieline . w 1 dzień okresu miałam zywą krew . robiłam dziś test rano i wyszedł negatywny . Jestem dziewicą . jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ? Czy mogę ją wykluczyć ? mój chłopak mówi zę napewno nie jestem . mam żyłki na piersiach i chce mi sie wymiotować . boli mnie brzuch ale strasznie panikuje więc to od tego zapewne , niewiem co robić . Proszę o rady . z góry dziekuję . Od przetarcia ręką bez spermy minęło trochę czasu i mówi zę napewno wytarł ją w posciel ... a cykl regularny . i potem wystąpiło krwawienie regularnie 26 lutego, dziś robiłam test z porannego moczu i negatywny . 5 dni po miesiączce która wystąpiła ale teoretycznie podobno można mieć okres w czasie ciąży ... ;/