Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenaa38xx

wy też dużo pijecie????

Polecane posty

Gość marzenaa38xx

ogólnie, czy dużo pijecie??? ja chyba z 5l na dzień, piję b. dużo herbaty i wody niegazowanej, czasem sok lub piwo, ogólnie 'jak nie piję to nie żyję', muszę pić, wy też tak macie że 'musicie' pić??? mi często znajomi/rodzina na to zwraca uwagę :D że jestem uzależniona od picia napojów bezalkoholowych

Gość kordyt
ja piję niewiele, rano i wieczorem herbatę, w trakcie jakąś wodę mineralną 0,5l i to by było na tyle :o

Gość marzenaa38xx
ja bym umarła pijąc tak malo :D na serio tylko ja jestem taka dziwna???

Ja też zauważyłem że ostatnio dużo pije. Nie wiem dlaczego :) Ale cóż nie pije alkoholu, nie pale, nikt mi nie zabroni pić wody :D

Gość marzenaa38xx
no właśnie :P to tylko woda, i organizm się oczyszcza chociaż znajomi mówią ze wszystkie witaminy sobie wypłukuje :o

Gość monika_7
jesli tak duzo pijesz to moze zrob sobie badania na cukier bo takie ogromne pragnienie sie ma jak sie zaczyna cukrzyca

Gość fejsbooch
Witamin sobie nie wypłukujesz. Ja wypijam ok 3 l dziennie.

Gość vhnhgnjhh
ja bardzo malo pije...rano szklanke cherbaty ale to tez nie zawsze, w dzien moze szklanke wody mineralnej lub cherbaty, czasem jedna kawe ale raczej zadko...i to mi w zupelnosci starcza. No wiadomo, w upaly troche wiecej, ale pisze tak na dzien dzisiejszy.

Gość huihui
HHHHHHHerbaty do jasnej ciasnej:O

Gość fredgfg
ja też piję bardzo dużo... minimum 6 herbat dziennie, czasami więcej...kawę lub 2. Do tego popijam wodę nieraz to będzie 0,5 l a czasami 1,5 l I dobrze mi z tym, jeśli siedzę w domu to herbatę piję tak co godzinę ;p

Gość marzenaa38xx
ohh, znowu ktoś o cukrzycy mi gada :P ciekawe skąd mam mieć cukrzyce??? ja piję kilka herbat(rano z 2, w dzień z 3-4 i na wieczór też kilka----w tej chwili 4 szklankę herbaty pije), i woda, dużo wody, wczoraj oprócz herbat wypiłam jakieś 3 litry wody, dziś będzie z litr, 1,5 litra ale jeszcze pracy sporo to jeszcze herbat kilka wypiję i wody trochę, musze pić, jak nie piję to się źle czuje :/