Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja19X

zakochałam się w nim a ten dupek mnie oszukał

Polecane posty

Gość anja19X

jestem załamana, jakiś czas temu poznałam faceta, zaczęliśmy się spotykać, rozumieliśmy się bez słów, było nam ze sobą cudownie było tak do pierwszego sexu, okazało się że on ma małego penisa, wiadomo że nie mierzyłam, ale na oko tak od 10 do 15, pewnie z 12 - 13 cm miał :O i cienki, no porażka kompletna, w ogóle go w sobie nie czułam, po tym zdarzeniu zerwałam z nim bo przecież sex jest częścią związku, ale ja go kocham, ja go nadal kocham i nie mogę o nim zapomnieć :O czuję się cholernie oszukana przez niego, jak on mógł z takim małym penisem w ogóle mi zawracać w głowie, jak on mógł mnie w sobie rozkochiwać :O jak można być takim egoistycznym dupkiem? :O

Gość robool
zycze ci zebys miala faceta z tak wielkim hujem ze po kazdym pieprzeniu cipke beda ci zszywali na pogotowiu. a ten facet zeby cie rzucil i powiedzial ci ze cie kocha ale masz za mala szpare.

Gość 19latek.....
pierdol sie! To tak jakby dziewczyne obwiniac ze ma male piersi

Gość współczuję ci bardzo
facetów z małymi penisami powinno się wypalać na czole że mają małego penisa :O co oni sobie w ogóle myślą startując do dziewczyny? :O

prawiki już się odezwały, ciekawa jestem czy któryś z was związał by się z dziewczyną bez rąk albo bez nóg? obwiniać nie obwiniać, seks jest częścią związku, bardzo ważną i nie można być z kimś kto jest, nie oszukujmy się, kaleką w tej kwestii

tylko że ktoś bez rąk nie oszukuje drugiej osoby, nie kłamie że ma dwie ręce, a ci z małymi penisami? co oni sobie myślą? powinno się ich piętnować!

Gość robool
sama sie pierdol to tak jak by obwiniac faceta za malego fiutka

Gość 19latek.....
pierdol sie! To tak jakby dziewczyne obwiniac ze ma male piersi

Gość tamtaramtamamamam
jak on cie oszukal? jestes beznadziejna az wstyd mi ze takie dziewuchy chodzą po ziemi

Gość 19latek.....
robol to bylo do autorki. To tak jakby dziewczyny z malymi cyckami nazywac kalekami kurwa co za ludzie:)

Gość robool
pewnie nawet jak gosc mial by duzego a brak kasy to i tak niema szans.teraz to trzeba miec duzo kasy samochodzik mieszkanie i okrutnie wielka pale.

Gość nareszcze jakaś
kobieta przyznała, że nie lubi małych fiutów! Ciesze się z tego powodu, bo sam mam 18cm i z czystym sumieniem podrywam fajne laski.

Gość co to się dzieje?
ales ty glupia, musisz byc bardzo glupia albo bardzo mloda, gowniara i pewnie jeszcze nic nie przezylas. a moize skladasz sie z samej pochwy? i chcesz jedynie ostrego waslenia? bo na kochanie to napewno nie zaslugujesz

Gość anja19X
chuuj mi w dupe pedały 🖐️

Gość 19latek.....
hehe żeby tylko :) a nawiasem mowiąc to mysle ze ten temat to prowokacja bo az sie nie chce wierzyc ze ktos moze z kims zerwac z powodu wielkosci członka :) jak to w ogole brzmi

Gość robool
masz racje chuj ci w dupe

Gość robool
a co mi tam, tez sie dolacze. Chuuj mi w duupe 🖐️

Gość anja19X
dodam, ze w mojej tzipce zmiescilby sie tuploew :classic_cool:

Gość a dla mnie to nie problem
a ja nie lubię facetów z dużymi bo sama mam małą i duży mi nawet nie chce wejść. jaki ja miałam problem, żeby w ogóle dziewictwo stracić...