Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOS MALY PTASZEK

POZNALAM FACETA BYL STOSUNEK I..

Polecane posty

Gość o kurdelebelelebel
no to ja mam receptę sprawdzoną na sobie otóż rok, dwa celibatu i przestajesz pamiętać o wielkiej pale eksa bo cię paluch jeden rozpycha jak dziewicę wtórną to nie musi być prowo, tylko głupi topik

Gość kkkaaakkk
Naprawde cos jest nie tak.Moj facet ma normalnego,standard i w zupelnosci mnie zaspokaja.

Gość sadasdasdasdasdasdsdfgrtjhuyjy
ale z was prymitywy. Poza tym co z tego ze macie wielkie pały jak nie umiecie zadowolic kobiety. Kobiecie to mozecie tylko zafundowac zwykle ruchanie i nic poza tym. Zalosni jestescie i jeszcze sie wyzywacie tutaj nawzajem. Jestescie anonimowi i wychodzi cala prawda o was. Nieudaczniki jebane ograniczone pustaki.

ale z was prymitywy. Poza tym co z tego ze macie wielkie pały jak nie umiecie zadowolic kobiety. Kobiecie to mozecie tylko zafundowac zwykle ruchanie i nic poza tym. Zalosni jestescie i jeszcze sie wyzywacie tutaj nawzajem. Jestescie anonimowi i wychodzi cala prawda o was. Nieudaczniki jebane ograniczone pustaki.

Gość kkkaaakkk
Zal mi tego faceta ze trafil na taka kobiete.

Gość super laska
Możecie sobie pozostać przy tych swoich maluchach jak wam to odpowiada. Ja wolę duże i nic wam do tego jak je znajduję. Po co mam z małym fiutkiem użerać się pół roku, jak od razu można sprawdzić jakiego ma i oszczędzić czas. A sprawdzanie jest przyjemne. Niestety większość facetów nie spełniało moich oczekiwań i miało małego. :( Nie lubię jak facet ściąga spodnie, a tu rozczarowanie... Tylko sześciu miało dużego, ale jeden miał dziewczynę, a ja nie chciałam się pchać między nich, więc na jednym razie się skończyło mimo, że za mną latał, inny nie odpowiadał mi charakterem, inny miał dużego, ale niestety duży brzuszek. Więc tylko dwoje byli ze mną dłużej. Z ostatnim szóstym dużym ciągle się spotykam. Zobaczymy co z tego będzie.

" Nie lubię jak facet ściąga spodnie, a tu rozczarowanie... " no właśnie. o tym pisałem. pierwsze wrażenie. To bardzo istotne. Bo gdy partner, stały, ma małego ale jest dobry w łóżku, spostrzegawczy, cierpliwy i nie jest egoistą to zadowoli kobiete. mimo że został słabo obdarzony przez naturę. ale gdy ten sam facet pozna kobiete w klubie albo jakiś spontaniczny seks i zdejmie spodnie i kobieta zobaczy małego ptaka to w większości przypadków jej podniecenie spadnie. nawet jeśli facet przystojny, umięśniony, o fajnej figurze itd. nie chodzi o to że mały penis nie zadowoli kobiety. po prostu kobieta na widok małego traci ochote na seks. tak jak hm np facet gdy zobaczy że pod pushupem jest miseczka A...

Gość gdjdkjkdkco
ko