Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiartwionyu

moja partnerke boli, a lekarz nic nie zrobil

Polecane posty

Gość zmiartwionyu
o co ci przepraszam chodzi? to chyba dobrze, że jej pozwalam używać tamponów. nie jestem jakiś staroświecki. wiem, ze to dla lepszej higieny i można podczas okresu uprawiac seks.

ja na swoim przykładzie powiem że mnie takze boli ale nie zawsze czasami jak moj partner za daleko wchodzi lub za drastycznie . To ma zwiażek z wrodzonym skrzywieniem macicy czy coś podobnie. Każdy musi znaleźć swój sposób, Poprobójcie pozycji różnych u mnie najlepiej jest jak ja leże partner na mnie nogi lekko uniesione LEKKO , albo od tyłu staję na palcach i krzyżuje blisko siebie nogi i jest dobrze :D poprostu dla takich kobiet jak my głeboka penetracja nie jest wskazana !

"o co ci przepraszam chodzi? to chyba dobrze, że jej pozwalam używać tamponów. nie jestem jakiś staroświecki. wiem, ze to dla lepszej higieny i można podczas okresu uprawiac seks." ??????????????????????????????????????????? A może ona ma jakiś stan zapalny przez twoje kombinacje z tamponami i seksem w czasie okresu? Może za mało ją nawilżasz?

Gość durny temat naprawde...
idzcie koniecznie do innego ginekologa poza tym sadze, ze Twoja dziewcyzna ma zapalenie cewki moczowe i powinna dostac antybiotyk.

akurat w tym wypadku gra wstepna nie robi, trzeba być delikatnym i to wszystko . Robić tak aby nie bolało i sprawdzać pozycje w ktorych nie boli

Gość zmiartwionyu
jak ma tampona to uprawiamy seks oralny. od tego mozna miec zapalenie? :( co mam jej na to podać?

Gość do zmartwiony
idz do psychiatry szowinistyczna swinio, niech cie twoja dziewczyna tam zaprowadzi, bo masz cos z głową!!!! jakbym uprawiała sex z takim ograniczonym chamem tez by mnie zapewne bolało, z twoich wypowiedzi wnioskuje jaki jestes zakochany w sobie i jak z góry traktujesz swoja partnerke, taki sam na pewno jestes w łóżku,a mówienie jej zeby sie rozluzniła i dalsze wpychanie penisa jej nie pomoze ty dupo wołowa

Gość kkkiiikkkaaa
przecież to prowokacja a wy się dajecie nabierać.

"do zmartwiony idz do psychiatry szowinistyczna swinio, niech cie twoja dziewczyna tam zaprowadzi, bo masz cos z głową!!!! jakbym uprawiała sex z takim ograniczonym chamem tez by mnie zapewne bolało, z twoich wypowiedzi wnioskuje jaki jestes zakochany w sobie i jak z góry traktujesz swoja partnerke, taki sam na pewno jestes w łóżku,a mówienie jej zeby sie rozluzniła i dalsze wpychanie penisa jej nie pomoze ty dupo wołowa" :D :D :D Skończyły Ci się właśnie leki na wściekliznę? :P

Gość zmiartwionyu
uprawialismy znowu seks i dalej ja bolalo. przez caly czas trwania stosunku stekala i marszczyla czolo. jak skonczylismy to lapala sie za podbrzusze. czyli ja boli :(

Gość mnie tez
kurwa boli od 6 lat sie nie bzykam generalnie zdrowa jestem😠 mnie boli wewnatrz gleboko