Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto sobie robi jaja

Dostałem takiego e maila co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość Kto sobie robi jaja

Mój Najdroższy One, Jak się dzisiaj razem z Twoją firmą i całą rodziną? Myślę, że że wszystko jest OK z wami. Wiem, że to mail przyjdzie do was jako niespodzianka, ponieważ nie mieliśmy wcześniejszej korespondencji, proszę o wyrozumiałość me.I jestem bardziej niż zadowolony widząc nadzieję, że mail, a ja, że jesteś w porządku i zdrowe, zauważyłem, że jesteś typem osoby, szukam, ponieważ przez cały ten czas, wierzę, że jesteś godny zaufania i opiekuńczego człowieka, to czyni mnie do ujawnienia mojej tożsamości do Ciebie. My name is Miss Juliet Atamba, 24 lat, z Darfuru w Sudanie i regionu obecnie jestem przebywających w obozie dla uchodźców w Dakarze w Senegalu o wyniku na zabicie mojej rodziny przez rebeliantów w zeszłym roku nie należy się zniechęcać do rozprawy to. Wierzę głęboko w środku mnie, że nigdy nie złamie mojego serca i daj mi w każdym razie. Jestem z rodziny późno Engr.David R Kenneth Atamba. Mój ojciec późno Engr.David R Kenneth Atamba, był przewodniczącym, gruv-Melton Górnictwo Naftowe i Gazownictwo prywatną wydobycia ropy firmy w Darfurze. Brutalnego zabójstwa matki i ojca, jeden dzieciak siostra i brat miał miejsce jeden dzieciak wcześnie rano przez rebeliantów w wyniku wojny domowej, która dzieje się w górę az do teraz w Sudanie. Byłem na drugim roku Wydziału Administracji i Zarządzania Uniwersytetu w Darfurze w Sudanie przed śmierci mej miłości rodziców. Skontaktowałem się do ewentualnej pomocy. Moja matka krok był bardzo zły kobieta i chciała mnie zabić, ponieważ mój ojciec i moja prawdziwa matka biologiczna jest zmarł. Potem planuje zabrać wszystkie moje późno ojca własności i innych cennych rzeczy ode mnie od niespodziewanej śmierci moich ukochanych rodziców miejsce. Tymczasem chciałem znaleźć wyjście z mojego kraju, bo widziałem, co ona zamierza zrobić dla mnie. I w ten sposób plan, aby przejść do Europy, ale ukryć mój paszport międzynarodowych i innych cennych dokumentów podróży. Na szczęście ona nie znalazłem gdzie trzymałem ojcowie plików, który zawiera ważne dokumenty. Udało mi się uciec z dokumentami, które obejmuje mojego zmarłego ojca zdeponowane pieniądze M 6,5 dolarów USD (sześć milionów pięćset tysięcy dolarów amerykańskich). który używał mojego nazwiska jako najbliższych krewnych, dokonał wpłaty. Tymczasem ja wciąż przebywających tutaj jako uchodźca w ramach Organizacji Narodów Zjednoczonych ds. Uchodźców, jestem obarczony problemu zabezpieczenia godnych zaufania zagranicznych osobowość pomóc mi przelać pieniądze z banku do czasu mojego przyjazdu do kraju. będzie tak jak do zobaczenia wkrótce twarzą w twarz. Ponadto, na życzenie można skontaktować się z bankiem w celu potwierdzenia i możesz komunikować się bezpośrednio z nimi w odniesieniu do tego funduszu po moim zmarłym ojcu, który został złożony pod ich opieką. Daję wam tę ofertę, wymienione z każdym zaufania akceptację mi pomóc odzyskać pieniądze z banku i przelać na swoje konto nominowany. będzie tak jak do dalszych studiów, jak tylko przyjedzie do kraju, spróbuj mi pomóc osiągnąć ten cel, jak mam pragnienie, by zostać słynnym osobowości w najbliższej przyszłości. Będę zadowolony, jeśli można to zrobić za mnie. Możesz dotrzeć do mnie poprzez ten numer (+221-764745570) begin_of_the_skype_highlighting (+221-764745570) end_of_the_skype_highlighting Jest to numer telefonu czcigodnego ojca, imieniem Bazyli czcigodny ojciec James i jego adres e-mail (basiljames84@yahoo.com) jeśli połączenie, należy zwrócić się z każdym Juliet Atamba połączenia, spróbuj mu powiedzieć, że chcesz porozmawiać z Juliet Atamba, jestem pobyt w żeńskim akademiku. Już poinformować go, że ktoś może zadzwonić do mnie za pośrednictwem swojego telefonu. On wyśle kogoś, kto i zadzwoń do mnie ze schroniska tak, że mogę z tobą rozmawiać. Więc proszę nie nazywać mnie nie, bo chcę usłyszeć twój głos. Więc na chcesz mi pomóc i jak będzie się dane takie jak: Pełna nazwa 1.Your adres 2.Your Zawód 3.Your. telefon 4.your lub numer faksu. Natychmiast i otrzymywać dam wam kontakt z bankiem, gdzie są pieniądze zdeponowane do kontaktu z nimi. Bye i podjąć dobrą zadbać o siebie i miłego dnia. Z poważaniem, Juliet. My Dearest One, How are you today together with your business and your entire family? I guess that everything is OK with you. I know this mail will come to you as a surprise since we have not had a previous correspondence, please bear with me.I am more than happy to see your mail and i hope that you are fine and healthy, I have noticed that you are the type of person i am looking for since all this while, i believe that you are a trust worthy and caring person, that's what makes me to disclose my identity to you. My name is Miss Juliet Atamba, 24 years old from Darfur Region of Sudan and presently i am residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the the killing of my family by the rebels on last year please don't be discouraged for hearing this. I believe deep down inside me that you will never break my heart or let me down in anyway. I am from the family of late Engr.David R Kenneth Atamba. My late father Engr.David R Kenneth Atamba, was the Chairman, Gruv-Melton Oil and Gas Company a private extracting oil firm in Darfur. The brutal killing of my mother and my father, one kid sister and kid brother took place one early morning by the rebels as a result of the civil war that is going on up til now in Sudan. I was in my second year in Business Administration and management department of University of Darfur in Sudan before the death of my loved Parents. I contacted you for a possible help. My step mother was a very wicked woman and she intended to kill me since my father and my real biological mother is died. Then she planned to take away all my late father's property and some other valuable things from me since the unexpected death of my beloved Parents occurred. Meanwhile I wanted to find my way out of my country because I have seen what she was planning to do to me. I thereby plan to go to Europe, but she hide my international passport and other valuable traveling documents. Luckily she did not found where I kept my fathers File which contains important documents. I managed to escape with the documents which covers my late father's deposited money $6.5 M USD (Six million five hundred thousand US dollars). which he use my name as the next of kin to made the deposit. Meanwhile, I am still residing here as a refugee under the UNITED NATIONS COUNCIL FOR REFUGEES, i am saddled with the problem of securing a trust worthy foreign personality to help me transfer the money from the bank pending my arrival in your country. I will like to see you face to face soon. Furthermore, on your wish you can contact the bank for confirmation and you can communicate directly with them regarding this fund of my late father which was deposited in their custody. I am giving you this offer as mentioned with every confidence on your acceptance to assist me retrieve the money from the bank and transfer to your nominated account. I will like to further my studies as soon as i arrive to your country, please try to help me to achieve this goal as i have a desire to become a famous personality in the nearest future. I will be pleased if you can do this for me. You can reach me through this number (+221-764745570) begin_of_the_skype_highlighting (+221-764745570) end_of_the_skype_highlighting It is a Reverend Father's phone number, by name Reverend Father Basil James and his email address is (basiljames84@yahoo.com) if you call, please ask of Juliet Atamba whenever you call, try to tell him that you want to speak with Juliet Atamba, i am staying in the female hostel. I have already inform him, that some one may call me through his phone. He will send someone to come and call me from the hostel so that i can speak with you. So please do not fail to call me, because I need to hear your voice. So on your wish to help me out i will like to have your data such as: 1.Your Full name 2.Your address 3.Your occupation. 4.your phone or fax number. Immediately i receive this i will give you the contact of the bank where the money is deposited for you to contact them. Bye and take a good care of yourself and have a nice day. Yours sincerely, Juliet.

Gość dziewczyna to ja
spam

Gość dc edced
oznakuj jako spam bo pewnie bedzie wiecej - po prostu ktos chce twoje dane,olej

Oni wyłudzają pieniądze, na stronie komendy głównej policji gdzieś był artykuł przestrzegający przed nimi.

Oni wyłudzają pieniądze. Na stronie Komendy Głównej Policji był artykuł przestrzegający przed nimi.

Gość już gdzieś to widziałam
prowokacja, ściema... nie reaguj:)

:D :D :D :D Że jeszcze debile dają sie nabrać na 30 letni nigeryjski przekręt.

Ty ja dostałam podobnego ! i też nie wiem o co chodzi :O wpisałam imię i nazwisko jakie występowało w mailu i wyskoczyła jakaś babka z sudanu

Gość Szaszczak
Ja takie gówna kasuję ktoś se robi jaja i naciąga naiwnych.

Gość po30stce
To naciągacze, najlepiej to od razu zaznaczyć jako spam (w przyszłości zostanie usunięty automatycznie) i skasować