Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna młoda

Zespół weselny czy didżej ??

Polecane posty

Gość Stara panna młoda

Jak myślicie, co lepsze?? zespół czy DJ ??

Zespół- byle przyzwoity. Ale praktycznie każdy będzie lepszy pd Dja:-P

Gość hej.... ...... ....
od 2 lat dorabiam w weekendy jako kelnerka w restauracji podczas uroczystosci weselnych. I powiem Ci szczerze, ze ludzie o wiele lepiej bawia sie przy zespole niz przy dj-u. Tylko raz byla fajny dj-wodzirej, przy ktorym ludzie fajnie sie bawili, ale starsza czesc gosci raczej az tak zadowolona nie byla i jenda pani powiedziala mi, ze wolalaby zeby gral zespol. wiec ogolnie polecam zespol.

Gość zespol to wiocha
:o

Gość Eluunia26
Ja polecam dj....rewelacja..wesele było po prostu znakomite..U mnie grał dj norbi..muzykę miał po prostu niesamowitą, podajże od dj promotion..podrywała do tańca zarówno młodych jak i starych.

Gość Kamcia32
ja też byłam na weselu z muzą dj promotion i muszę przyznać, że na weselu bawiłam się się pierwszorzędnie.. Świetne urywki w sam raz na taką imprezę

Gość Time Hole
Time Hole to najciekawsze zdjęcia i obrazy, szokujące i satyryczne filmiki, fascynujące artykuły. Daj się artykuły! www.timehole.pl/?gaba

Gość djbartez
O gustach sie nie dyskutuje. Jednak ze swojego doświadczenia powiem że co raz częściej na weselach można spotkać dj'a. A to juz odpowiadam dlaczego: 1) nagrania tylko w oryginalnych aranżacjach, 2) dj nie musi robić przerw, 3) jeśli posiada dobrze wypełniony kuferek jest w stanie zagrać wszystko Dodam, że opinia iż dj jest tańszy od zespołu jest wyssana z palca. Dobry dj tak samo kosztuje jak i dobry zespół.

Gość dj cool
Ja akurat gram na weselach i coraz chętniej pary młode sięgają po dj. Muzę mam znakomicie dobraną właśnie od dj promotion i muszę się przyznać bez bicia, że jeszcze nie zdarzyło mi się, aby moje wesele trwało krócej niż do 3.00

Gość Kamilka27
też miałam dj z muzyką od dj promotion i wszyscy goście byli zachwyceni..normalnie nie wiedziałabym o tym ale mój kuzyn-dj polecił mi tą muzykę:)

Gość fabricjo
wystarczy załozyć temat o didzejach i jest didzej,temat o czołgach jest czołgista,temat o modelkach sa modelki ,to forum to jakiś fenome sami ciekawi ludzie tu siedzą ,tylko ja sie pytam kiedy kurwa oni to wszystko ogarniają :-D