Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHORA Z ZAZDROSCI

KOBIETY ZDESPEROWANE PRZEZ SAMOTNOSC?

Polecane posty

Gość CHORA Z ZAZDROSCI

Mnie interesuje,czemu co niektore panienki nachalnie probuja poderwac zajetego faceta,Moj maz pracuje w banku wiec czesto rozdaje swoj numer telefonu,I tu zaczyna sie koszmar,poniewaz niektore klijentki zaczynaja do niego pisac lub dzwonic i prubuja umuwic sie na randke,I im nawet nie przeszkadza ze on ma zone i malutkie dzieco,Po prostu sa namolne,Jednej takiej to ja nawet wyslalam mms ze zdjeciem gdzie on jest ze mna i dzieckim,a ona nadal pisala do niego.Do nich docieralo tylko gdy moj maz zaczynal wyzywac ich od k***w,to na nich dzialalo.I co najgorsze ze ja zaczelam byc o niego strasznie zazdrosna i to psuje nasze relacje.Czemu niektore kobiety sa takie zdesperowane,ze sa gotowi zniszczyc czyjes malzenstwo,tylko aby zdobyc faceta?Sami przeciez nie chceli by zeby to ich spotkalo.

Gość bo niektore baby sa glupie
Ile jest takich panienek, ktore w akcie desperacji dzownia do facetow zonatych... jednym slowem duuuuzo. Sa tez takie, ktore same wciskaja swoj numer tel. facetom i wrecz dopomnaja sie, aby do nich zadzwonil. Czesc jest niesmiala i podaje swoj numer tel. na portalach spolecznosciowych i czeka, az ktos do nich zadzwoni. Desperacja nie zna granic.

Gość karo karo karo
Jasny gwint: byk na byku bykiem poganiany. Do szkoły nie chodziłaś, czy co? Żeby nawet rodzaje mylić?

Gość iryyss
takie kobiety powinny być wymordowane:):)

Gość ewella2
Są tez takie kobiety , które mogą dowartościować się jedynie podrywając zajętego/żonatego faceta. Poza tym dla wielu zajęty jest bardziej atrakcyjny w ich oczach od wolnego. takie tłumaczenie , że "skoro jest zajęty znaczy , że jest wart zainteresowania-bo na coś jego kobieta poleciała"

Gość CHORA Z ZAZDROSCI
rozumiem,ale on ma 7 miesieczne dziecko,Kim trzeba byc zeby to nie przeszkadzalo

Gość ewella2
Teraz jest tyle rozbitych związków , że panienkom tego pokroju taki fakt nie przeszkadza...

Gość jak to kim
kobietą

Gość bo niektore baby sa glupie
bo to sa lancypudry, ktore czekaja, aby komus zycie skomplikowac. zabawia sie i szukaja kolejnej zdobyczy.

Gość hgghghg
prubuja umuwic ?:O:O:O Mąż pracuje w banku a ma żonę taką prostaczkę co nie zna podstaw ortografii??Kobieto można się raz pomylić ale Ty jesteś analfabetką :O

Gość jakos nie kazdemu facetowi
żonatemu z dzieckiem baby wydzwaniaja jak je najpierw bajeruje, żeby wcisnac kredyt, to sie nie dziw, że potem wydzwaniaja, nic nie dzieje sie bez przyczyny moja droga :)

Gość CHORA Z ZAZDROSCI
mieszkam w polsce od 3 lat.To prosze mi wybaczyc moje blendy

Gość dgdgd
bo co maja robic? co im pozostalo? tylko znalezc najlepszego faceta i mu sie oddac, i najlepiej zrobic dziecko i sa tak zaprogramowane, facet ktory jest w zwiazku = facet ktorym interesuja sie kobieta a wiec i ja moge (w uwodzeniu bylo cos takiego - preselected przez kobiety = zwiekszenie szansy na uwiedzenie laski)

Gość xxxxxxxxxsssssssssssssssss
jasne kolejna naiwna która wierzy że to baby się rzucają na jej męża. na ogół inaczej w rzeczywistości to wygląda.

Gość chora z zadrosci
na ogol to on spedza ze mna i dzieckiem caly swoj wolny czas,Nawet z kolegami spotyka sie raz na 1-2 miesiace,I po pracy wraca dodomu,Wiec nie mam czemu uwazac ze on kreci na boku

Gość gość
ja nie jestem samotna,bo mieszkam z rodzicami,moją desperacją jest to że mój mąż opowiada nawet swoim kumplom z pracy ile mamy odłożone na budowę domu,a ci w efekcie śmieją się z tego.najgorsze jest to że ja już chyba niemogę mieć z mężem żądnego sekretu ani żadnej tajemnicy..co ja mam robić..

Gość gość
straszne rzeczy