Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość programator

Boże patrzcie na to!

Polecane posty

Gość programator
nie wiem co myśleć o tym filmie

Gość nieprawda to jest
po cholere by to kamerowali

Gość żartowny dżołk
Przecież nawet jak ten film był na zagranicznych stronach to komentarze były takie, że to nakręciła grupa znajomych. Tak sobie to wymyślili i na końcu zmontowali.

Gość młodamama1234567890
kamerowali bo chcieli nakręcic jak sie wystraszy a nie wiedzieli ze tak sie skończy jak dobiegła na miejsce kamera w dół i koniec...a zreszta sama juz nie wiem co myslec...

Gość to ja anonimowo
po pierwsze to ona wpadla pod samochod a nie pod kola wiec z jakiej racji pol ciala wystawalo spod samochodu? nawet jakby ja przejechal kolami to auto by podskoczylo a tego nie bylo wiec wezcie troche pomyslcie

Gość reno megane
idioci... :classic_cool: bylo mowione ze to jest fake i to nie raz, nawet gdzies w jakichs wiadomosciach... to raz.. a dwa, gdyby to bylo naprawde to TEN MATERIAL BYLBY WYKASOWANY Z SERWISU YOUTUBE ZA NARUSZENIE ZASAD! pomyslcie czasem troche tymi łbami....🖐️

Gość To wyreżyserowane jest
Jasne i tak zupełnie przypadkiem kamera, po zbiegnięciu po schodach, idealnie nakręciła trupa, a następnie poszła DO GÓRY (czyli trzeba podnieść rękę celowo), żeby nakręcić dziadka :O To nie jest prawdziwe zdarzenie.

Gość To wyreżyserowane jest
Co nie zmienia faktu, że coś takiego spokojnie mogło się zdarzyć. Tępota ludzi, którzy straszą innych dla zabawy (widziałam także straszenie małych dzieci!) jest porażająca. Osoba w panice może naprawdę zrobić coś głupiego albo coś może jej się stać (np. zawał, bo nikt nie wiedział, że coś jest nie tak z jej sercem). Kiedyś był nawet taki program - ekipa wraz ze znajomymi ofiary wkręcała ją w jakiś przerażający numer. Niektórzy po prostu tracili prawie zmysły ze strachu i szoku. A tu ci palant wyskakuje z kamerą, że to żart :O To był chyba amerykański program, więc ja pierwsze co bym zrobiła, jakbym ochłonęła, to poszła do sądu i wysmarowała taki pozew o odszkodowanie za krzywdę psychiczną, że by się śmieciom odechciało :O Nienawidzę głupoty i podłości po prostu.