Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhnhgnjhh

czy taka praca to wstyd???

Polecane posty

Gość vhnhgnjhh

powiedzcie mi czy praca na zmywaku jest kompromitujaca??czy pracujac na takim stanowisku jest sie czego wstydzic???Ale tak szczerze. Szukam pracy od kilku miesięcy, ale nie jestem dyspozycyjna jak inni, mam dwojke dzieci i ktos te dzieci musi zaprowadzic do szkoly i przedszkola, a czasem tez odebrac. Wyslalam setki cv, nikt sie nie odezwal...Zaczynam wiec juz lapc sie wszystkiego. Powiedzcie wiec szczerze, czy poszlibyscie na taka prace???Akle tak bardzo SZCZERZE

Gość kraść
to wstyd

Gość kfldld
Wstyd to kraść.

Gość bloondii
szczerze ja bym nie poszła ale dlatego że to bardzo ciężka i męcząca praca a nie ze względu na to, że to wstyd. Żadna praca nie hańbi i jeśli jesteś na tyle wytrzymała, to idz i niczym sie nie przejmuj

Gość vhnhgnjhh
dziekuje za komenty, prosze o jeszcze.

Gość zuzuzu.................
ja pracuje w spożywczaku i dla mnie to żenujące mam wykształcenie ale nie mam znajomości i latka lecą więc chyba na nic lepszego nie mogę liczyć i trudno mi się z tym pogodzić żeby chociaż jakiś kosmetyczny czy odzieżowy a tu kuźwa spożywczak kelnerka też byłam i te same mam odczucia ale lepiej z dwojga złego gdzieś pracować niż być nierobem

Gość szczerze to jakbym nie miała
wyboru to bym poszła i na zmywak, to nie jest wstyd. Wstyd to jest wyciągać łapę po zasiłki, a nawet dupy nie ruszyć do pracy.

Gość kurde damesy
na zmywau wstyd być kelnerką wstyd być sprzedawcą wstyd,sprzątać wstyd,lepiej dawać du..y bogatemu gachowi albo iść do MOPS albo wyciągać od rodziców i dziadków

Gość hej hej jeszcze raz.
niby jaki to wstyd? oczywiscie ze bym przyjela taka prace,....