Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytammmmmmmmmm

Dlaczego piękne kobiety mają tak wysokie wymagania ?

Polecane posty

Gość asss kiiii snow
jesteście tak cudne, że możecie tylko trzymać ze sobą, bo brzydota trzyma razem -------hehehe mam was ... :)

Gość dgdgd
bo one zyja facetami (tzn prawie wszystkie kobiety) i chca znalezc najlepszego faceta i wiedza ze nic nie maja do zaoferowania poza wygladem dla tego faceta wiec im wiecej facetow sie podlizuje tym wieksze wymahgania sie w nich tworza, ale szybko mozna by bylo ta wiare zlikwidowac w kobiecie i juz depresja

Gość piczkaxxx
niestety tatusiowie mi obiecali dać na tacy nową twarz, ale kredytu nie dostali :P

Gość ale zakompleksiony
gnój się tu wyżywa

Gość Ludzie jeżeli kiedykolwiek
a w jaki sposób chcesz zlikwidować,masz na myśli jakąś przemoc

Chociaż przemyślawszy temat głębiej... Nie chcę faceta głupiego skoro sama tak nie jestem. A i ważne są podobne poglądy, bo nie mam zamiaru potem kotów drzeć o wszystko. Ciekawe, że nikt nigdy o tym nie napisał (albo może ja nie widziałam)- przecież to ważne-podobny światopogląd, prawda?

Gość hyyyhyy
Ciekawe tez, warte zauwazenia, ze faceci marza o tych pieknych kobietach, ale strasznie sie ich boją... bją się odezwac, zagadac... wszystkiego sie boja. Glownie chodzi tutaj chyb ao mysl, ze naje sie wstydu podbijajac do takiej, zrobi z siebie glupka. Ja przynajmniej tak mam :)

Gość ewella2
Oczywiście , bardzo ważne - jak dla mnie inteligencja musi iść w parze z wyglądem. Nie wyobrażam sobie być z przystojnym debilem albo mega inteligentnym , całkowicie niewyględnym typem. Chociaz jak już ktoś się zakocha to i mimo wad jest najpiękniejszy dla drugiej osoby.

"hyyyhyy Ciekawe tez, warte zauwazenia, ze faceci marza o tych pieknych kobietach, ale strasznie sie ich boją... bją się odezwac, zagadac... wszystkiego sie boja. Glownie chodzi tutaj chyb ao mysl, ze naje sie wstydu podbijajac do takiej, zrobi z siebie glupka. Ja przynajmniej tak mam" chodzi o to, że odrzucenie wtedy boli kiedy komuś na kimś zależy

nie zapominajcie, że wszyscy są stworzeni na wzor i podobieństwo Boga więc skoro on jest doskonały to ludzie też są, wszyscy w tym życiu taka powłoka, żeby czegoś się nauczyć w kolejnym inna

nie zgadzam się z tym w pełni.. znam naprawde ładne dziewczyny z takimi facetami ,że pożal się boże..

"hyyyhyy Ciekawe tez, warte zauwazenia, ze faceci marza o tych pieknych kobietach, ale strasznie sie ich boją... bją się odezwac, zagadac... wszystkiego sie boja. Glownie chodzi tutaj chyb ao mysl, ze naje sie wstydu podbijajac do takiej, zrobi z siebie glupka. Ja przynajmniej tak mam" a ja nie mam tego problemu, bo uroda nie powalam :) a jak mi sie facet podoba to sama czasem zagadam, bo po pierwsze nie jestem jakąś księzniczką, a po drugie to uwazam, że nie zyjemy w średniowieczu i kobiecie wypada zagadać czy zaprosic na kawę faceta, którego juz zna :)

maria izabela- a do mnie zagadują nawet na ulicy się zdarza ,że ktoś mnie zaczepi i chce się umówić . czyzby to znaczyło ,że jestem brzydka ? bo pieknych się boją;)

Często widzi się piękne kobiety z przeciętnym facetami :P Oni sa przeciętni, ale mają to coś. A to coś to...... Gruby portfel :P Nie oszukujmy sie to dziś priorytet :P Przykre ,ale prawdziwe :P

Nie prawda mam np koleżankę bardzo ładną można w sumie powiedziec piękną i jej facet nie jest ani super przystojny ani bardzo bogaty. Tzn zarabia nieźle ,ale nie kokosy i jest w miare przystojny ,ale np ma brzuch i jest starawy dla niej

Monique Nie wiem co to znaczy, bo mnie na ulicy nie zagaduja, tylko sie gapia najwyżej. Nie wiem czy to dlatego, że jestem brzydka czy, że piękna :) Albo sie boja, bo kolega mi powiedział, że wzbudzam w nim strach :) Nie wiem czym, on tez nie umie mi wyjasnić :)

Nie zauważyliście jednej zasadniczej rzeczy. O czym marzy kobieta? Przystojny blondyn, brunet , ale zawsze w tle jest piekne auto, dom itp :P Zaprzeczcie :P

O matko zaczyna się o kasie znowu! Nie chce mi sie pisac, po raz setny juz, że nie, że nieprawda, ze nie wszystkie, że ja akurat nie, bo mój nie zarabia duzo... itd itd. Powiedz mi pablo czemu faceci tak mysla czy 1. jakas glupia pusta cipka zostawila ich dla bogatego drecha 2. maja jakis defekt psychiczny, ktory odstrasza kobiety, ale nie chcą sie do tego przyznac sami przed soba i zwalaja na brak kasy 3. dla nich samych pieniadze sa najwazniejsze i patrza przez swoj pryzmat No wyjasnijcie mi o co chodzi. W rewanzu moge napisac ze 1. facetom zalezy tylko na seksie 2. laska musi byc tylko ladna,moze byc glupia No przeciez to jest nieprawda. Analogicznie jak w przypadku kobiet i grubych portfeli.

Ja Ci to wyjasnie :P Często jest tak , że kobiety wzbudzaja strach w facetach. Przyczyn jest wiele. Np spojrzenie, sposób bycia. Wyrafinowanie.Faceci boja się stanowczych i bezpośrednich kobiet. Np taki powiedzmy sobie "wesoły Romek" wie ,że jest facetem przeciętnym ani ładnym ani brzydkim po prostu przeciętnym. I sama tego świadomośc nie pozwoli podejść do takiej kobiety. W głowie takiego faceta rodzi sie myśl. Boże ,ale kobieta! Cudowna , piękna itp . Nie mam u niej szans....Ona na mnie nawet nie spojrzy itp. Własnie w ten sposób tracą szansę na poznanie jej. Wstyd nam przyznać ,ale po prostu się was boimy :P

Nie no teraz to pojechałaś po całości. Ale przyznam Ci rację. Dla wiekszości facetow liczy sie tylko sex, laska musibyc ładna nie musi być mądra.:P Racja :P Tak samo dla wiekszosći kobiet liczy sie kasa itp. Ja nie mowie , że jest to regułą ,ale w wiekszości przypadków faktycznie tak jest. Proste pytanie :P Dwóch identycznych facetów jeden syn szejka z arabi saudyjskiej a drugi gołodpiec z miejscowości Kobyle Lachy pod warszawą. którego wybierzesz :) :P wiem banalne i wydaje sie głupie, ale pomyśl czyż nie mam racji ?

ale stereotypowo myśli kolega Pablo :D po pierwsze primo - faceci w większości nie są tak skomplikowani, aby zastanawiać się czy mają szanse u ładnej kobiety czy nie, na imprezie prędzej będą uderzać do piękności niż do paszteta ;) po drugie - z tym domem i samochodem w tle to grube przegięcie, istnieją kobiety wyrachowane, oczywiście - ale nie generalizujmy :D

Racjonalnie... Czemu nie chcesz przyznać mi racji. skoro takie są dziś realia :P

dlaczego mam przyznawać rację, skoro uważam inaczej? :D Ty mi przyznaj ;)

A nie :P Ojj wiesz,że ironizuję :P Prawda jest taka,że piękna kobieta może zakochać sie w brzydalu i na odwrót :P Kasa sie przydaję ,ale i fizyczna atrakcyjność kobiety też prawda ?:P