Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona0987

Czy tabletki skuteczne?:) - Proszę o wasze opinie:) z Góry dziękuję!

Polecane posty

witam. mam pytanie . 14 (styczeń) odstawienie tabletek , 10 ostatni dzien antybiotyku + 7-14 dni pozniej stosowanie dod.zabezpieczen. 18 - wystapienie krawienia , 22-nowe opakowanie tabletek,czy 24 po tych 14 dniach mimo odstawienia tabletek na czas krawienia ,tabletki antykoncepcyjne nie byly juz oslabione?:) i skutecznie dzialaly? Prosze o wypowiedzi,nigdzie nie moge znalezc informacji :)

Gość naatalkjaaa
Jezu, za dużo cyferek, nic nie rozumiem, pomogłabym, ale nie wiem o co chodzi, czytałam 3 razy:/

Gość miut
Wyluzuj; jak miałaś dodatkowe zabezpieczenie, to myślę, że nie ma powodu do paniki. Chociaż wiele takich tutaj, co uważają, że nie warto czytać ulotki, a później zonk "jak mogę być w ciąży? przecież brałam pigułki regularnie", tylko że się nie myśli o interakcjach np. z antybiotykiem.

no właśnie ostatnim dniu po kuracji albowiek 14 nam pekla i dlatego sie zastanawiam,oczywiscie pozniej zeby nic nie bylo zastosowalam metode Yuzpe ,ale widze ze dalej mi nikt nie moze powiedziec czy w tym 14 dniu juz bylo wszystko okej?^^^^^^^

Jezeli zastosowalas metode Yuzpe, to Twoj organizm przyjal bardzo duza dawke hormonow, jesli caly czas stosowalas tez tabletki antykoncepcyjne. Czy konsultowalas to ze swoim lekarzem? I czy nie wystapily zadne skutki uboczne? Mysle, ze nie ma powodow do obaw przed ciaza, ale bardziej przed rozregulowaniem organizmu i skutecznoscia przyjmowanych pozniej tabletek.

tak oczywiscie ze konsultowalam to z lekarzem,zalecil mi ta metode wrecz. przyjmuje caly czas tabletki ,dopiero co pierwszy tydzien z nowego opakowania w sumie. w tym miesiacu bez zabezpieczenia dod. nie bede sie juz kochac i bede bardzo ostrozna,chce aby wszystko sie uregulowało :)

co do skutkow ubocznych nie wystapily u mnie . Hmm chyba.. bo mam ostatnio znow zaparcia.. ale nie wiem czy to moze byc przyczyna takiej dawki hormonow..dziwne. wczesniej zalatwialam sie do 5 razy dziennie czasami wiecej,teraz ledwo co raz..czuje sie napeczniala.

Gość Li8
Takie pytanie troche z innej beczki - co sadzicie o cenach tabletek hormonalnych na polskim rynku? mam na mysli i te zwykle i tabletki "po".

Rok Diane 35 nie zaszłam w ciąże a czasem zapomniałam jednej tabletki, brałam antybiotyki różnie to bywało każdy jest tylko człowiekiem i normalne że czasem coś spierdzieli......nie zaszłam w ciąże