Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potworzyca

Kolczyk w pępku

Polecane posty

Gość potworzyca

Cześć chciałam was się zapytać co sądzicie o kolczyku w pępku (tych dziewczyn co mają), ale bardziej mnie interesuje jak dbałyście o to. Czytam dużo for i przeczytałam między innymi o tej maści "tribiotic" i także o soli fizjologicznej, że to najlepsze rzeczy do pielęgnacji ;) (chciałabym jeszcze wiedzieć ile kosztuję mniej więcej taka sól fizjologiczna) z góry dzięki za wszystkie porady ;)

ją mam już z 4 lata robiła mi koleżanka i nie miałam żadnych problemów na początku trzeba uważać boli trochę no i smarować ta masc jest bardzo dobra.ale nie każdy może mieć moje znajome robiły u kosmetyczek i im wypadały albo nie chciały goic.

Dbałam i dbam nadal normalnie. Z tym, że przez okres gojenia się ranki po przebiciu przemywałam wodą utlenioną, żadnych tribioticów czy już w ogóle soli fizjologicznej nie używałam i zagoiło się normalnie.

Gość potworzyca
Hmm ja słyszałam, że nie warto chodzić do kosmetyczek, że najlepiej w studio tatuaży. Mi osobiście będzie robić koleżanka kora chcę właśnie pracować w studiu tatuaży i nie jednej mojej koleżance robiła kolczyki gdzie tylko chciały ( omijając język) i nie widziałam żadnych wad w tym i goiło im się świetnie wszystko ;)

Gość potworzyca
Aha i jeszcze się chciałam zapytać czy istnieje takie ryzyko, że ta skóra mi wyschnie i kolczyk odpadnie, czy tylko się tak dzieję prze nieumiejętne przebicie ?

Gość kulturalka
tandeta :o

Jak może wyschnąć coś przez to przepływa małymi naczyniami krwionośnymi krew?

Gość potworzyca
alexis89 oj zdziwiłabyś się że może ;)

Gość potworzyca
odświeżam

Gość potworzyca
Haha no właśnie ;D temu się pytam jakie są powody, że kolczyki wypadają i skora obumiera bo czytałam naprawdę dużo for i kilku dziewczyną się tak zdarzyło ;) a tobie kto przebijał ?

Gość potworzyca
aha kosmetyczka fakt xd I przebijała ci to igła czy pistoletem ? ;o

Gość potworzyca
?