Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłosamajka

Jaką kupic bryczkę ?

Polecane posty

Gość długowłosamajka

Mam 20 lat dostałam na urodziny od ojca pieniadze troche miałam swoich i chce kupić auto ale nie moge się zdecydować czy ma to być Mercedes cabrio czy Jeep czy może jakiś inny , mam prawie 50 tyś . co kupic może ktoś doradzi.

Gość oihj
marne prowo ale ok.. mercedes za 50 tys? po co ci kilkulatek co chwile bedziesz po warsztatach jeździc i za co go bedziesz naprawiac.. za taka kase idziesz i kupujesz nówke sztuke i smigasz tylko na cpn po paliwo jeździsz a na serwis po przeglad...rozpierdalaja mnie ludzie którzy wolą jeździc jakims mercem beemka czy audi starą i podniecac sie ze maja ,,porzadne''auto niz stosunkowo ,,gorszej'' klasy ale nowe;/

Gość długowłosamajka
Chce kupić auto które mi się podoba a nie byle jaki byle nowe.

Gość oihj
mercedes za 50 tys nie moze sie podobac:/

Gość Monia444
Kup sobie Toyotę Rav4, bardzo fajne autko i zerknij na pogrosiku.eu

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
wiec tak, jeepa nie polecam- amerykaniec , ciezko o czesci (tzn uzywane sa, ale wiadomo w jakim stanie... a nowki trzeba sprowadzac i wychodzi starsznie nieoplacalnie finansowo) po 2. ja mam ok 4 letniego mercedesa i NIC nie musze przy nim robic, smiga jak nowka, najlepsze auto jakie kiedykolwiek mialam, zero awarii, wszystko chodzi cudowine i cichutko :-) z takich kbiecych to np http://otomoto.pl/mercedes-benz-cls-55-amg-C16796423.html (licytacja) http://otomoto.pl/mercedes-benz-clk-270-C16967167.html w cabrio wsrod mercedesow nie znajdziesz w tej cenie nic atrakcyjnego

Gość długowłosamajka
Myślałam o Mercedesie SLK 200 z 2005 roku , czarny za 55tys ale w sumie nie wiem

Gość oihj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to sa typowo kobiece auta tak

Gość tez_popieprzony
a kup jaki ci tam pasuje. bez sensu pytac o porady, bo kazdy ma inne priorytety. i tak jak cabrio nigdy bym nie kupil chocbym mial kasy jak bill gates, bo lubie wozy praktyczne. dwoje drzwi to jednak za malo, klopotliwe jak jeszcze kogos bedziesz chciala powozic. ja czesto wrzucam cos na tylnie siedzenia i tu cabrio tez porazka, bo w 4 drzwiowym otwieram po prostu drzwi i wrzucam cos tam na siedzenie z tylu. po drugie diesel czy benzyna. osobiscie wole diesle. wysoki moment obrotowy, niewielkie spalanie nawet przy ostrej jezdzie, nie trzeba co chwile tankowac na jednym zbiorniku cala polske machniesz ;). no i trwalosc oczywiscie diesla wieksza. jedyna wada glosniejszy niz benzyna. co do porad tutaj padajacych, ze za 50 tys PLN kupisz nowe auto i bedziesz smigac. no moze i bedziesz smigac ale w przenosni. za te cene sa auta kiepskie, poza tym z najslabszymi silnikami takze odradzam taka opcje jesli chcesz miec radoche z jazdy i swobodnie wyprzedzac :).

Gość oihj
bo w 4 drzwiowym otwieram po prostu drzwi i wrzucam cos tam na siedzenie z tylu. a w cabrio nie musisz otwierac drzwi po prostu wrzucasz:d

Gość oihj
kazdym nowym autem swobodnie wyprzedzisz nawet takie marne 1,2 w benzynie tylko trzeba umiec wykonywac ten manewr

Gość tez_popieprzony
no wrzucisz jak masz dach zlozony fakt :). ale w naszej strefie klimatycznej otworzony dach to raczej bedzie nie czesto. no a ten twoj tekst o umiejetnosci wyprzedzania to nie rozsmieszaj mnie. z chuja bata nie ukrecisz. jezdzilem w zyciu roznymi autami i nie wiem co tu ma umiejetnosc do rzeczy jak cisniesz gaz do dechy, a auto sie wlecze. to nie umiejetnosci sprawiaja, ze szybko wyprzedzisz, a moc auta. ale ok. skoro twierdzisz, ze kazdym swobodnie wyprzedzisz autem. to moze zabawmy sie w fakty. mamy dane: 50 tys zlotych. nowe auto. ok. zatem wez sobie wejdz na strone citroena, renault lub vw czy tez kia znajdz auto jakies za 50 tys i zobacz jakie ma przyspieszenie, predkosc maksymalna i moment obrotowy. Zeby sie zabawic konkretnie wybierz marke auta jaka przerobimy tu i model za 50 tys zlotych. No wiec wybierz i napisz i sprawdzimy jaka to rakiete dostaniesz za 50 tys i z jakim wyposazeniem.

Gość a ja mam cabrio
bo mi się podoba a praktycznośc mnie nie interesuje , mam tez samolot choć jest niepraktyczny , praktyczne rzeczy są dla drętwych nudziarzy

Gość tez_popieprzony
a na cholere mi samochod, ktorego uzytkowanie to udreka? jak to powiedzial doktor house, kobiety noszace buty na wysokim obcasie sa niepewne swojej kobiecosci dlatego musza sie ratowac szpilami 10 cm :P. no cos w tym stylu powiedzial. jezeli wiem, ze czesto woze wiecej osob niz sam siebie, do bagaznika wrzucam sprzet wedkarski i jezdze na ryby to ferrari jest mi calkowicie niezdatne do uzytku. i na dodatek chujowo sie do tego wsiada i wysiada. wiec wybieram auto np bmw 3 z 3 litrowym dieslem i mam bagaznik, 4 drzwi, naped na 4, 6 sekund do setki, 250 km/h i mam gwarancje, ze bede nim jezdzic nie stac ciagle w serwisie :). jezeli moje nudziarstwo ma na tym polegac to jestem nudiarz, ty zas wesolek z przeciekajacym dachem po zimie w swoim cabrio :).

Gość a ja mam cabrio
Zimą używam Jeepa Grand Cherokee a do cabrio mam hardtop tak że o cieknącym dachu zapomnij