Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Zosch -samochad

inwestowanie w swoj wyglad-dbacie o to?

Polecane posty

Gość Ona Zosch -samochad

chcialabym sie was zapytac czy przykuwacie wage do swojego wygladu,mody w pewnym sensie estetyki swojego wygladu?.Mnie kiedys nie bylo stac,zeby kupic modny ciuch czy isc do fryzjera zrobic wlosy.Dzisiaj wydaje miesiecznie ok2-3tys tzn.kosmetyki z gornej pokli pudry za 200-300zl ,fryzjer raz w miesiacu,kosmetyczka,solarium... a ciuchy i buty w duzych ilosciach -nie musza byc koniecznie jakies drogie -maja mi sie podobac .chodze regularnie do dentysty,wybielone zabki oczywiscie.Ciesze sie ze moge sobie pozwolic na takie wydatki kiedy chce i co chce kupuje bez wyrzutow sumienia .Uwazam ze jestem ladna zadbana 24 letnia kobietka:) a widok sliniacych sie za mna facetow jest dla mnie powodem do radosci....nie jest prozna ale lubie dobrze wygladac i dzieki temu jak wygladam czuje sie pewniej siebie,czesto slysze komplenty..mile to .Czy wy rowniez przyklowacie wage do wygladu?

Gość hompo
"przyklowacie" - ki diabeł? :O

Gość fwsfzsxfswgxdz
jestem ładna i zadbana bez wydawania 2-3 tys. myślisz, że krem za 300 zł jest lepszy od tego za 20 zł? Płacisz głównie za markę i za reklamę. Jedynie wydatek na perfumy jestem w stanie zroumieć, ale mleczka, kremy, tusze? I faktycznie myślisz, że dzieki temu tuszowi jesteś piękniejsza niż ja w swoim za 30 zł? Przecież to nie widać ja bym wolała kupic sobie pierścionek

Gość uwagę się przykłada
a nie przykłuwa tępa dzido 🖐️ nikt nie poleci na to co masz w głowie - także zadbaj lepiej o to żeby dopa była apetyczna 🖐️

Gość oihj
to prowo nie spinajcie sie tak dzieci...ale co do wylgadu to i owszem lubie dobrze wygladac włoski jakas perfuma koszula fajne dzinsy buty, tez czuje sie wtedy bardziej pewny siebie

Gość bhifaesdkbgfbkshshbk
Tak, ja bardzo dbam o mój wygląd. Jestem naturalnie ładna, ale mimo to mam mnóstwo kompleksów. Tzn, wiem, że jestem zajebistą laską, ale ciągle szukam jakichś wad w moim wyglądzie abym mogła je poprawić. Mam figurę jak modelka, albo i lepszą, bo mam duży biust i pełne kształty, ale to zasługa ścisłej diecie i codziennym kilkugodzinnym ćwiczeniom na siłowni. Na karnet na siłownię przeznaczam miesięcznie 170 zł. Czasami chodzę też na saunę i na basen. Sylwetka jest dla mnie bardzo ważna, bo idealna figura naprawdę ratuje resztę. Mam ładną twarz, tak mówi mi wiele ludzi, ale ja właśnie na punkcie mojej twarzy mam kompleksy. Zamierzam w przyszłości zrobić operację nosa, mimo, że nie jest nawet duży, po prostu mi się nie podoba i chciałabym żeby był trochę mniejszy. Zęby mam oczywiście wybielone, ale niestety są troszeczkę krzywe;/ ale aparatu nie założę Włosy - co miesiąc chodzę do fryzjera farbować odrosty, bo mam kolor złoty blond, długie, gęste i bardzo wypielęgnowane :) Codziennie mam też makijaż, bez niego nie wyszłabym nigdzie z domu! Dosłownie: nigdzie... nawet do sklepu bym nie poszła, takie mam kompleksy... Jeśli chodzi o cerę, to biorę witaminy które kosztują 180zł - starczają na miesiąc i dzięki nim chyba nie robią mi się żadne wypryski itd na ciele, ale mimo to dbam o cerę, robię regularnie peelingi i maseczki odżywcze i oczyszczające, a raz w miesiącu idę do kosmetyczki na zabieg jakiś, zazwyczaj oczyszczanie, raz na 4 lub 5 miesięcy robię mikrodermabrazję, ale o niskim % kwasu, żeby nie podrażnić skóry... Staram się wydawać jak najmniej kasy, jeśli chodzi o wygląd, ale po prostu niektóre czynności lub zabiegi są konieczne. Kosmetyków używam raczej niedrogich, ale mimo wszystko razem wychodzi minimum 1000 zł, licząc wszystkie kosmetyki, witaminki, siłownie, saune, basen, zabiegi u kosmetyczki i fryzjera, a może nawet więcej niż 1000, dlatego mało wydaję na ciuchy, bo już mnie po prostu nie stać na to żeby kupić sobie dużo ciuchów

Gość preppy pink
yhm

ja nie wydaje tyle kasy na wyglad..zbieram na rozruch wlasnej firmy

Gość mialam taki sam problem
2-3 tys miesiecnzie? to ile Ty kosmetykow uzywasz nawet jezeli wydajesz na jeden 300 zl? kurde Ty chyba co 15 min tapete poprawiasz...

Gość gość
O młody wygląd w starszym wieku trzeba zadbać dużo dużo wcześniej. Ja zawsze starałam się dbać o cerę, bo wiedziałam, że to później zaowocuje w przyszłości. Od niedawna odwiedzam też regularnie gabinet Arte Clinic i moim ulubionym zabiegiem jest mezoterapia. Daje świetne efekty, cera jest napięta, elastyczna i zyskuje wiele z młodego wyglądu. Bardzo polecam ten zabieg.