Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domisia767676

Tabletki a zgoda matki

Polecane posty

Gość malaindianeczkasiala
dobranocka :) jeszcze tu wrócę i będę czekać na relacje:D

Gość .Inga87.
Domisia767676 - pójdź sama do tego ginekologa, nawet państwowo jeśli nie stać Cię prywatnie. Prywatny lekarz pewnie by Ci przepisał tabletki od razu, ale jeśli pójdziesz na NFZ to też niewykluczone że je dostaniesz, może tylko będziesz musiała odwiedzić kilku ginekologów, ale w końcu któryś wypisze tą receptę. Najlepiej poszukaj w internecie opinii o wybranym przez Ciebie lekarzu.

Gość franeka
ja mam ten sam problem lecz boje sie a raczej wstydze ginekologa

Gość ChlopekRoztropek
Wyszukaj na stronie wpadki ginekologa u siebie w miesci i zadzwon do niego, albo porozmawiaj z kolezankami czy nie maja juz jakiegos swojego lekarza?

Gość Magg94
Moja mama jak się dowiedziała o moim pierwszym razie to była podłamana bardziej niż ja (okres spóźnił mi się o 1 dzień wtedy) i chciała testy robić, po ginekologach latać... a potem jak prosiłam żeby ze mną poszła dobrać tabletki to nie, bo będę się puszczać. Skończyło się na durexach (choć mój były rzadko ich używał) a pół roku temu zmieniłam chłopaka i oczywiście wmawiam mamie, że seksu nie planujemy... Gorzej jak durexy zawiodą. Właśnie czekam na okres... jeszcze 4 dni :(

Gość uważam że 16 lat to za
wcześnie na sex, na tabletki powinnaś sama zarobić lub twój fecet, nie możesz oczekwiać że matka sie zgodzi i jeszcze zasponsoruje tabsy (nawet jeśli ją na to stać) to wielce prawdopodobne ze niedlugo zmienisz chłopaka, gdyż dzieci w waszym wieku często zmieniają sympatie i to jest największa zaleta waszego młodego wieku, baw się poznawaj nowe osoby, korzystaj z wolności i swobody, nie musisz od razu z każdym nowo poznanym chlopakiem się bzykać jesli już musisz się jednak bzykać i zorganizowałaś szmal, to napewno znajdziesz ginelokoga ,który ci przepisze tabsy, jeśli jeden nie chce sie zgodzić to idź do innego, aż do skutku :O ja się o nic nikogo prosić nie musiałam, jak sie zaczełam bzykać byłam juz samodzielna i miałam kasę na lekarza i tabletki, mieszkałam sama w wynajmowanym mieszkaniu, nie było więc problemów z własciwym miejscem jeśli moższesz sie poswtrzymać to zrób to wstyd i żenada :O czuję niesmak, ale takie czasy :(