Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga;)

Waga!!!

Polecane posty

Gość Aga;)

Mam 169 wzrostu i ważę 51 kg. Czy jest to dobra waga i co sądzicie?

Gość asdfasfsa
A chuj wie czy to dobra waga :P Na żywo Cie nie widziałem więc nie oceniam bo przy tej wadze i wzroście możesz wyglądać i bardzo fajnie i też nie fajnie :P Więc głupie pytania zadajesz!

Gość Aga;)
głupie? co było w tym pytaniu głupiego? to że się racjonalnie zapytałam co ogólnie ludzie o tym sądzą....

Gość asdfasfsa
Dziecko a nie rozumiesz tego że przy tych danych jakich podałaś może tak być że będzie dziewczyna która ma fajną figurę a inna z takimi samymi wymiarami będzie np za chuda :P Czy to tak ciężko pojąć??

Gość Aga;)
dziecko? juz nim od kilku lat nie jestem, ale co ja sie bede tlumaczyc, widzę, że nawet odpowiedzi nie można normalnej uzyskać. Jeżeli jest to temat który Cię nie interesuje to po co piszesz. Dobra dzieki wielkie za odpowiedz! koniec

Gość asdfasfsa
Oj malutka nie stresuj się tak,nie chciałem Cie urazić :P Przecież wyraziłem swoją opinie na ten temat(w dodatku jako jedyny) więc o co Ci chodzi??

Gość Aga;)
dobra dobra, wkurzasz strasznie...... ale chyba o to Ci chodzi.

Gość asdfasfsa
Nie o to mi nie chodzi :P Napisałaś co sądzicie o takich "parametrach" to się wypowiedziałem,ale widocznie nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś i dla tego tak Twoja reakcja. A tak na marginesie czemu pytasz??Uważasz się za chudą czy jak??

Gość Aga;)
pi pierwsze nie użyłam "parametrach" takiego słowa;p a ak na marginesie to zapytałam się z czystej ciekawości i nadmiaru wolnego czasu;p oj dobra naprawdę nie ma o czym mówic.

Gość asdfasfsa
Ja wiem że nie użyłaś takiego słowa bo to ja je użyłem i z powodów oczywistych wiozłem je w cudzysłów co nie oznacza że cytowałem Ciebie :P

Gość Aga;)
no widzę, że obrażanie mnie świetnie Ci idzie. ciekawe co ejszcze ciekawego powiesz. ale naprawde nie krępuj sie.

Gość asdfasfsa
O co Ci chodzi?? Ja tutaj nikogo nie obrażam a jeśli się poczułaś urażona to najmocniej przepraszam :):)

Gość Aga;)
wiesz to takie nasze sobie gadanie trwa za długo. wiec juz nie mamy o czym gadac.

Gość asdfasfsa
No może napisz coś osobie??

Gość Aga;)
ehhehe chba coś Ci się pomyliło! jestem w związku i nie zamierzam z pierwszym lepszym gadać o mnie!

Gość asdfasfsa
Aga;) A rozumiem hehe czyli masz faceta i stad takie pytanie na początku. Co mu w twoim ciele nie dopowiada??Na co narzeka??