Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akakakakakakjh

moze chcialby ktos pieska???

Polecane posty

wszystko pięknie, ale mam nadzieję, że najbliższa wizyta u weta to będzie sterylka

Gość kobieta z Cukru Pudru
ja bardzo lubie takie male rozjezdzac moim duzym autkiem tak pomalutku

Gość akakakakakakjh
kobieta z czegos tam...spieprzaj!!!! Ewa hmmm no tak, to byla taka niespodzianka bo mamusia ze tak powiem jest jeszcze mlodziutka i dobrze pilnowana... a jednak:D Oczywiscie ze tak nalezy zrobic. Wlasciwie to nie moja sunia ale dbam o to zeby jakos pieski rozdac. Juz sie w nich zakochalam bo to straszne slodziaki:D

Gość te kobita z watoliny a w morde
to dawno nie dostalas koczkodanie??? Psiaczki naprawde ladne, powodzenia moze ktos zechce.

no własnie, tylko, że nikt nie będzie trzymał 10 słodziaków, które za pół roku będa mniej słodkie, a za kolejne pół część z nich będze miała po 10 kolejnych słodziaków... dlatego, proszę, wysterylizuj sunię najszybciej, jak sie da pieska niestety nie mogę wziąć, nie mam na to warunków jakbym miała, wolałabym większego psa, co najmniej boksera no, ale nie mam, to koty sobie trzymam chociaż ;)

Gość akakakakakakjh
Mam nadzieje ze ktos sie znajdze na te slicznoty, szkoda tylko ze sa wsrod nas takie .... hmmm jak to cos wyzej. I zapewne wydaje jej sie ze jest zabawna.

Gość ewuniu wszystko pieknie
Moze i Ty sie poloz ,zalosna krowo majaca odpowiedz na kazdy temat .

Gość akakakakakakjh
ewa masz dwa koty czy wiecej? Tak tak niestety tak to jest jak sie zaniedba pewne sprawy. I niestety pozniej taki slodki problemik. Ciesze sie ze juz tyle udalo sie rozdac i mam nadzieje ze ktos znajdzie sie na te trzy slodziaki:D

Gość tfhbea
od kiedy to 4tyogdniowe szczeniaki sie juz oddaje... ?:o

własnie usadowiły mi się na biurku i muszę trzymac klawiaturę na kolanach dośc tego! idę spać :) dobranoc :)

Gość akakakakakakjh
w tej chwili pieski maja juz ponad cztery tygodnie, nie ma zadnego problemu zeby je oddac bo pieski same juz jedza a mamusia raczej juz nie bardzo sie nimi zajmuje. One raczej juz sa takim rozbrykanym towarzystwem ktore juz nie potrzebuje mamy:D Mama zreszta ma ciekawsze zajecia. Wiec pieski sa gotowe do oddania.

Gość akakakakakakjh
dobranoc.

Gość japierdole czemu ludzi to
debile/ wezmą psa ,i niedopilnują a puźniej byleby sie pozbyc problemu-kto weźmie słodkie szczeniaczki?--> a moze by tak minimum bezpieczeństwa im zapewnić? Nic koorwa nie ma o umowie adopcyjnej sprawdzaniu domu i właściciela,bo po co za dużo zachodu przecie...

Gość japierdole czemu ludzi to
weż nie pierdool ,a ty wiesz co to jest socjalka? to poczytaj i przekaż opiekunmom... fuck

Gość akakakakakakjh
czlowieku co ty gadasz?jaka socjalka? A piesek tez zostal zabrany od kogos. To niestety niczyja wina ze na zamkniete podworko dostal sie obcy pies. Czasem tak sie zdarza ze zwierzeta sie rozmnazaja. A to ze ktos chce im zapewnic dom to chyba dobrze prawda? A zreszta gdzie jest napisane ze dbanie o zwierzeta odbywa sie poprzes sterylizacje ich? pies jest kochany i to bardzo a ze przytrafily sie szczeniaki to co teraz, wyrzucic je, oddac do schroniska? szukam dla nich dobrego domu, wszyscy szukamy.

Gość akakakakakakjh
a tak na marginesie, zamiast pyszczyc to pofatyguj sie do podciagniecia swojej ortografii, ale po co za duzo zachodu ....

Gość akakakakakakjh
oczywiscie poprzez*

Gość blowwww
a skąd jesteś ? ;)

Gość akakakakakakjh
witam, ponawiam temat. Pieski sa w okolicy wawy.

Gość akakakakakakjh
kuleczka, kurcze jaki slodziak. Jak widze takie cudenka to strasznie mnie rozczulaja:D