Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulleczka

Czy mam z nim współżyć?

Polecane posty

Mój chłopak ma 17 lat, jesteśmy ze sobą od roku, darzę go ogromnym zaufaniem, jest dla mnie wszystkim. Rozumiem, że ma swoje potrzeby. I chciałabym żeby on był zadowolony. On ze swojej strony nie naciska, ale wiem, że chciałby to zrobić. Ja mam 15 lat, i boję się ciąży. Co mam zrobić?

Gość kornelia,l;,;l,;l
wiesz co wydaje mi się że jesteś trochę za młoda,a ewntualna ciąża przewróciłaby Twoje życie do góry nogami; może poczekajcie po prostu jeszcze parę lat nie wiem do 2 klasy LO będziecie dojrzalsi a i Wasz seks będzie lepszy:D; No i pigułki w tak młodym wieku, a prezerwatywy odpadają bo zawodzą zbyt często; choc generalnie polecam Ci pigułki; Moja rada: poczekać troszkę -parę lat:D

wiez co__ jak na pietnascie latek ładnie opisałas temacik sa tu o wiele starsze dziewoje ale pisza tak ze ciezko zrozumiec o co wogle chodzi nie czekaj

A ja dewiant mówię Ci, nie spiesz się. I odradzam Ci spontanicznego seksu, na zasadzie, a może nic się nie stanie. Teraz masz tylko taki problem, za chwilę możesz mieć większy i co raz większy, aż zacznie być widoczny dla wszystkich. Cokolwiek zrobisz, nigdy, przenigdy nie daj się ponieść, nie baw się w romantyczne chwile. Minimum to właściwie użyta prezerwatywa, ale i to jak wyżej napisano, jest zabezpieczeniem bardzo niepewnym i wbrew pozorom, trzeba ją umieć używać. Przede wszystkim myśl o konsekwencjach, które Ty możesz ponieść. 🖐️

Gość kornelia,l;,;l,;l
starsza dziewoja ma 21 lat:) a swój wianuszek straciła rok temu-wiem może Ci się to wydać późno ale 14 lat to zdecydowanie za wcześnie;

Gość Serafina_90
Jesteś zdecydowanie za młoda. Pomijając fakt, że masz 15 lat, twoja wypowiedź jest śmieszna. Od razu widać po niej, że nie jesteś gotowa na seks! Nie będziesz potrafiła czerpać z niego przyjemności, panicznie bojąc się ciąży. Daj sobie spokój, poczekaj aż będziesz bardziej dojrzała.

Gość Serafina_90
Przede wszystkim jak można pytać obcych ludzi na forum o to czy powinnaś uprawiać seks z chłopakiem??? Zastanów się czy masz chociaż trochę rozumu w głowie!

Forum jest anonimowe, także i tak nikt nie wie kim ja jestem. _________________________ Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź. Ostatecznie się z tym wstrzymam. Faktycznie jestem młoda i dużo przede mną.

Gość Serafina_90
Jest anonimowe, ale chodzi mi o to, że to ty sama powinnaś wiedzieć czy jesteś gotowa, a nie kierować się opinią przypadkowych osób.

Gość kornelia,l;,;l,;l
w sumie to dobrze że zapytała, bo jej ten seks odradziliśmy; dobrze że trafiła na nas:classic_cool: ;)

Po 1) pamiętaj ze on raczej nie bedzie Twoim ostatnim partnerem - czy nie bedziesz zalować? po 2) raczej cię nie kocha, w tym wieku bardzo malo ludzi wie co to prawdziwa milosc po 3 ) ZAWSZE jest ryzyko ciąży, ŻADNA metoda nie jest niezawodna w 100%

Gość kornelia,l;,;l,;l
Cieszę się że taka podjęłaś decyzję🌼 Jeszcze wiele upojnych nocy przed Tobą;) Pozdrawiam!