Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna gawra

pomozcie plis zauroczylam sie

Polecane posty

Gość anna gawra

witam was! bardzo zauroczyłam się w facecie , widzieliśmy się 4 razy, od samego początku był wpatrzony we mnie jak w obraz. Non stop się patrzy słuchał mojej rozmowy , widać było że chce być jak najbliżej mnie , ale nie podszedł do mnie ani razu , dowiedziałam się że ma dziewczynę 8 lat , i nie wiem co myśleć , przez cały czas na tych spotkaniach nie zrywał wzroku , ja też , ale nie wiem co robić , stał się dla mnie kimś wyjątkowym mam tak silne uczucie że nie wiem :( , za 2 tyg będę w jego pracy , tak jak wcześniej , ale nie wiem czy podejść ??? nikt jeszcze nie byl tak wpatrzony

Gość mialam taki sam problem
ule jeszcze takich samych tematow zalozysz...czy Ty normalna jestes? chyba nie bardzo

Gość wg adobe to trzeba
jeszcze trzy i pójdzie spać :)

sluchal mojej rozmowy ale nie podszedl do mnie ani razu..hehe dobre

Gość sitas
cos sie zacielo i nie wiedzialam ze, tyle watkow zalozylam , moglybyscie pomoc a nie jakies komenatrze kazdy ma swoje klopoty

a tam nic Ci sie nie acielo dziewczynko...poza tym jakie Ty maz klpoty? ze facet sie na Ciebie patrzyl? przestan wymyslac...

Gość sitas
zauroczyłam się dziwne takie ? pytam o porade a nie o glupie komenty

Gość wesiiiiiiresssiiiiifffiifif
No to masz komentarz - gosciu ma dziewczyne, nie dociera to do ciebie ?? Po kiego chcesz do niego podchodzic ?? Wybij sobie go z glowy i juz a zastanawiac sie co dalej to mzoesz jak on do ciebie podejdzie.

Gość anna gawra
ale on nie podejdzie bo bedzie w pracy i nie moze tylko ja moge , a moze juz tamtej nie kocha ??

Gość Autorko droga droga droga
To weź do niego podejdź bo widzę, że inaczej nie dasz spokoju. Podejdź, zagadaj co uważasz i po sprawie. Dla mnie to Twoje zauroczenie jest trochę chore no ale co tam, każdy ma prawo do swojego życia.

Gość mumumumumumu
to wez podejdz i mu sie zapytaj wprost czego on chce od Ciebie! jak Cie zacznie bajeowac to znaczy ze frajer!! bo jest z laska 8 lat a kreci z innymi to juz bedziesz wiedziala jaki to koles bo ma taka mentalnosc i Toba tez by sie znudzil i po paru latach "patrzyl caly czas na inna"

Aha i jeszcze jedno. Napisałas, że może przestał kochać tamta. Spoko, możliwe tylko to się wtedy odchodzi od kogoś a nie szuka najpierw zastępstwa. Naprawdę się zastanów nad tym, żebyś potem nie płakała.

ile Ty dziewczynko masz lat? bo albo jestes jeszcze bardzo mlodziudka ok 12 lat albo masz cos nie task z glowa "anna gawra ale on nie podejdzie bo bedzie w pracy i nie moze tylko ja moge , a moze juz tamtej nie kocha? Ty chyba do konca normalna nie jestes...wlasnie rpzez takie glupie pipy faceci uwazaja wiekszosc dziewczyn za puste idiotki...facet sie na Ciebie patrzyl a Ty od razu myslisz, ze tamtej juz nie kocha bo kocha Ciebie...zastanaow sie co Ty myslisz i piszesz...

nigdy nie rozmawialiscie a Ty piszesz "stał się dla mnie kimś wyjątkowym mam tak silne uczucie że nie wiem" hehe...

Gość anna gawra
nie wiesz jak bylo to po co , sie wtracasz skoro. non stop sie patrzył , i z jednego konca sali łaził za mną na drugi , to coś znaczy ?????? chyba nie jestem kosmitką żeby aż tak sie gapil ???? hmm?

Podejdź do niego !!! (pozostałym forumowiczom polecam tą samą odpowiedź, tylko wtedy autorka zazna spokoju ;))

Gość uuuuuuuuuuuu
hehehe! (za autorko droga droga droga) podejdz do niego!!

Gość ciekawska?
a moze poprostu z grzecznosci patrzyl sie na osobe ktora mowi. Ja tak robie. Mysle, ze sobie to wszystko wmowilas. Czy dal ci jakos do zrozumienia, ze mu sie podobasz?

Gość znam takiego podobnego
i powiem ci, że jak się dziwnie non stop patrzy i łazi po sali w te i w drugą to może być naćpany po prostu. A ty się doszukujesz chuj wie czego, no sory... bo sie patrzył - to za mało.