Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego ????????????

Rodzice nie pozwalaja mi sie spotykac z moim chlopakiem bo ma wade serca

Polecane posty

Ja go Kocham,to moja wielka milosc a oni mi zbraniaja sie z nim spotykac bo ma wade serca i jest na rencie,a ma zaledwie 19lat,ale to nie jego wina przeciez!!!!! Mowia mi ze nie bede miala znim przyszlosci,ale ja go Kocham a ich to nie obchodzi.Spotykamy sie po kryjomu,nie wyobrazam sobie zycia bez niego!!!!!!

A skąd Ty wiesz, ze go kochasz? Żeby poznać prawdziwą miłość trzeba z człowiekiem spędzić dziesiątki lat.

Probowalam z nimi rozmawiac ale mnie nie sluchaja:( Nie pozwole zeby nas rozdzielili!!!!!!!!

Gość IMO13246
A jak będziecie się dupcyć i padnie na Tobie?

milten Jestes glupi!!!!!!!! Albo nie wierzysz w prawdziwa milosc!!!!!!! Ja po dwoch miesiacach wiedzialam ze to jest to i bylam pewna ze go Kocham,a jestem z nim juz prawie poltora roku!!!

IMO13246 Wal SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość IMO13246
Ucieknijcie do Las Vegas się pobrać. Ponoć ślubu udziela Elvis.

Gość Sukaaaaaaaaaa
nie pozwalaja, bo zdechnie za kika miesiecy lub lat :classic_cool:

Autorko nie popieram miltena, ale ty też nieźle palnełaś:D Mniejsza z tym. Nic Ci na Twój problem nie zaradzimy, po prostu spotykaj sie z nim dalek w ukryciu i tyle. Na rodziow nie wplyniesz

IMO13246 Ciekawa jestem jak to Ty bylbys chory i z tego powodu inni by Ciebie traktowali gorzej.Co bys zrobil,co?

Cudowna_Wenus1111 Nie palnelam,ja tak czulam

nawet nie chodzitak o to uczucie jak o to "jestem z nim juz prawie poltora roku!!!" zresztą ile ty masz lat zeby rodzice Ci zabraniali się z kms spotykac?

Cudowna_Wenus1111 mam nadzieje ze podczas spadania upadlas na glowe;) moze sie w twej pustej glowce cos poprzestawia i zrozumiesz autorke;)

C.Wenus.w marcu skoncze 18lat

To zdanie zabrzmiało tak infantylnie + to " JUŻ półtora roku" mnie rozbawiło :) Ale autorke rozumiem, miłość i problemy.. z zabranianie rodziców nie są uzasadnione.. :o Ale my nic z tym nie zrobimy..

Autorko- trochę się jeszcze pomęczysz i w końcu sama będzesz o sobie decydowała ( nie mówie o pełnoletności ale o pracy itd.. ) Tak to chyba ja :D Jestem szcześliwa w życiu a to tutaj nie jest mile widziane:)

Gość blowwww
Vamos - kto się z niej śmieje bo jakoś nie zauważyłam?

Gość nie pierdolcie....
każdy ma prawo kochac i być kochanym, co jej rodzicom do tego że chłopak ma wadę serca???? jak będzie miała 29lat to też jej zabronią sie spotykac z kimś bo jest chory na cos????, a miłość nie przemija, i za kilka lat ona być może sobie nie wybaczy ze go zostawiła, samego i chorego

Nie trzeba do niej zagladac by stwierdzic ze czegos w niej brak:P Nie potrafisz zrozumiec zakochanych nastolatkow,czyzby starosc cie dopadla?;)

Czy ja gdzieś tutaj skrytykowałam autorke? Weźcie się ludzie uspokójcie bo widze późna godzina na was źle wpływa :D Autorko- szczęscia :) czas spać 🖐️

nie pierdolcie.... Dzieki:)Ja go Kocham nad zycie,mowilam rodzicom ze i tak nie zrezygnuje,a oni swoje.Mam brata,ciekawe jakby to on byl chory i wszystkie dziewczyny by go odrzucaly z tego powodu,co by wtedy czuli moi rodzicie? Probowalam tlumaczyc,ale nic do nich nie dociera