Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyczka na baterie

Do kiedy ten cholerny reflux?

Polecane posty

Tak mi szkoda tej mojej malutkiej, potrafi się jej ulać nawet noskiem, dochodzi przez pare minut do siebie. po jedzieniu nie moge jej odlozyc na plasko do lozeczka przez godzine nawet czasem, a ma juz 3 miesiace Czy to dziadostwo minie w koncu ? Kolki mijają a co z tym? Sa tu jakies mamy ktore maja u dzieci problem refluxu?

Moja mała zwracała jedzenie do około 5 miesiąca, teraz czasem się jej zdarzy ale rzadko..

Gość mama LIVKI
moja mala miala 1.5 roku niestety...jak jej przeszlo.

o kurcze.. to dluzej niz myslałam. Boje sie ją odłozyc do lozeczka zeby sie nie zakrztusila w nocy. Zrywam sie jak wariatka na kazdy ruch. Dzisiaj jej sie cofnelo i nie zdazylam z kuchni doleciec, zakrztusila sie tym, masakra. Teraz spi w lezaczku tam ma wyzej przynajmniej, ale ile mozna dzecko w lezaczku trzymac...

Gość mama LIVKI
a moze kladz ja na boczku zwijaj kocyk w rulonik i kladz pod plecki.Zawsze ja trzymaj zeby jej sie odbilo.Bedzie dobrze nie martw sie

lekarze twierdzą, ze refluks utrzymuje się do roku, ale jak widać różnie z tym jest nie martw się, mój syn też ulewał, teraz ma rok skończony i ani śladu po tym

Gość gloriiiia
No to trochę trwa, ale u mojej córci przeszło jak skończyła 9 m-cy. Zgadzam sie, ejst uciążliwe, bo nawet z dzieckiem nie można sie pobawić w obawie, zeby nie ulało. Ale przejdzie nie martw się. Na pocieszenie wejdź na pogrosiku.eu, dostałam dzisiaj od nich depilator i bardzo sympatycznego maila.