Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośtamktoś

Prezerwatywy pudrowane

Polecane posty

Gość ktośtamktoś

Czy widziałyście może w jakiejś sieci supermarketów lub aptek prezerwatywy pudrowane ? Bo jakoś ostatnio nigdzie ich nie widzę. O ile się orientuje to w Polsce produkuje je tylko Unimil , nazywają się UNIMIL SILK i New Caress Nature. Może komuś wpadły w oko.

Gość ktośtamktoś
No właśnie na ich stronie nie ma tych modeli prezerwatyw w ofercie, a nawet jakby były to co ? Mam kupować gumki przez internet ? Litości. Nie podają tam też żadnych punktów sprzedaży swoich produktów.

Gość ktośtamktoś
Uwierz mi, potrafię posługiwać się google ;] Znalazłam ten adres, podobnie jak adres apteki z Warszawy sprzedającej te prezerwatywy. No i to by było na tyle. Chce kupić te gumki in real word więc dlatego pytam gdzie je WIDZIAŁYŚCIE.

Gość juhzigzufttidridrxu
nie widzialysmy-kup przez internet

Gość upupupupupupupupupupupupupu
upupupupupupupupupupupupupu

Gość taka jedna tam...
u nas sie najgorzej sprawdzaly prezerwatywy tej firmy,wiec...dziwi mnie ze ich akurat szukasz jak sa i inne firmy,,

Gość ktośtamktoś
Czy są w czymś lepsze....zależy jak dla kogo, dla mnie na pewno bo wytwarzam za dużo śluzu podczas stosunku a te prezerwatywy to trochę redukują. Taka jedna tam, to jakie inne firmy produkują jeszcze prezerwatywy pudrowane ? Bo mi się wydawało że tylko Unimil.