Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata05051010

kobietki sprawdzcie czy sie oplaca prosze!

Polecane posty

witam poradzcie czy sie oplaca licytowac jest dosc duzo ciuszkow i jest komplet z hm oraz buty i zauwazylam ze czapka tez jest..jest duzo bodow oraz spiochow??

Gość cieżko to sprawdzić
bo nie ma gdzie ;)

Gość Ariaaaaaa
Nie oplaca sie i nie liyctuj!! Moim zdaniem stare uzywane szmaty , zapewne poplamione i nie nadajace sie do niczego. Wydaj te 200zl i kup cos nowego...kupisz mniej ale bedzie to NOWE.Pozatym teraz sa tkie obnizki w sklepach ze nie ma sie nad czym zastanawiac.

Gość nie ja nie dziekuje
Nigdy nei kupuje uzywanej bielizny. To bylo posikane. Co z tego ze h&m.

Gość nie ja nie dziekuje
wczoraj kupilam uzywany sweterek. napisane bylo: stan idealny. zalozony kilka razy. nie jest sprany. na zdjeciach wygladal ok. okazuje sie ze kolo szyi jest przybledzony i oczko puscilo. na szczescie nie zaplacilam duzo, jednak uczciwa to nie byla transakcja.

Gość cieżko to sprawdzić
niby sporo jest tych rzeczy ale na tych zdejciach nie za bardzo widać w jakim są stanie a to najważniejsze...ja bym tego nie kupiła chyba ze odiór osobisty i obejrzeć na miejscu.W innym przypadku wolałabym pochodzić po sklepach i zorganizować sobie nowe ciuszki plus w ciuchlandach popatrzeć, takie małe ubranka można kupić w świetnym stanie za gorsze i jest ich w ciuchlandach najwięcej.

Gość Ariaaaaaa
Dokladnie...uzywane dla malego dziecka?Bez przesady. A pozatym takze uwazam ze autorka reklamuje swoje ubranka a noz ktos kupi...zalosne:( Pozatym nie rozumiem dlaczego ludzie kupuja uzywane ubrania dla takich maluchow:/

Gość cieżko to sprawdzić
jak kogoś nie stać na nowe to nic w tym złego że kupi używany kombinezon czy kurtkę albo jeansy. ale pajace i body czy koszulki to już zdecydowanie nowe, ja byłam po swietach w h&m i za 110 zł kupiłam dwójce dzieci bluzek i spodni całą reklamówkę, takie były wyprzedaze :)

dziewczyny nie kazdego stac na nowe ciuchy na nowy wozek itd wiem ze pewnie za chwile bedziecie pisaly ze nie powinnam zachodzic w ciaze ale to jest moj wybor a Was tylko o to czy sie oplaca a nie pisanie ze to moja aukcja czy jak to mozna kupywac uzywane rzeczy!

Gość gloriiiia
Wejdź na pogrosiku.eu, ja dzisiaj dostałam depilator, za który zapłaciłam 1/4 ceny.

to idz do lupmeksu i tam szukaj drogo co z tego ze niby markowe ( hm to marka :O)

Gość edytkowanie na 100%
witaj Agato!jesli chcesz to ja moge Ci wysłac ciuszki z chłopca oczywisciei za darmo:) pisz ma maila www.edzia2512@gg.pl

Gość nie ja nie dziekuje
za darmo? i oplacisz poczte?

Gość edytkowanie na 100%
No poczte to akurat nie... no ale matka nie jest za bardzo zainteresowana:(