Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30lat minelo jak jeden dzien

30ste urodziny dziś ... Pora ze sceny zejść ...

Polecane posty

Gość 30lat minelo jak jeden dzien

czas ustąpic miejsca mlodym dziewczynom w walce o zawojowanie swiata... kariery modelki nie zrobie , aktorki raczej tez nie , zostalo mi tylko ustatkowanie się :(

Gość jeszcze mozesz palnąc sobie
w łeb 🖐️

Gość gloriiiia
Ty nie patrz w metrykę tylko pomyśl co masz w głowie, jak sie czujesz, 30 lat to piękny wiek, głowa do góry, wejdź na pogrosiku.eu i sie rozchmurz, dzisiaj mi przysłąli depilator, za który zapłaciłam 1/4 ceny

Jesteś w KWIECIE WIEKU.....wszystko co najlepsze przed tobą, tak czy inaczej WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Gość sruuuuuuuuu
nie rozumiem tego , o co wam chodzi z tymi ''magicznymi'' dekadami 20 lat - trzeba imprezowac 30 lat - trzeba zalozyc rodzine i sie ustatkowac a 40stka co ma powiedziec ? - zamowic miejsce na cmentarzu ?:O

Gość fwefeagvfvg
30 lat - trzeba zalozyc rodzine i sie ustatkowa i co idiotko tępa myślisz że tak się da to załatwic na zawołanie? Że jak masz 30 lat to ktos wesprze cię i powie: tak ustatkujemy się razem jako malżenstwo bo tak wypada. Jak nie maz tępaku urody to nigdy nie zrobisz kroku naprzód I tak na marginesie będzieesz na siłę szukała chlopa by go wplątac w ustatkowywanie się? I nie chesz wygladac ciemnoto jak modelka dla siebie samej?

Gość fwefeagvfvg
zostalo mi tylko ustatkowanie się niiiiiiiiiiiiiieeeeeeee mozesz faktycznie się powiesic wiesniaro 60-letnia

Gość Pijak / alkoholik
kariery modelki nie zrobie , aktorki raczej tez nie , zostalo mi tylko ustatkowanie się Jak do tej pory nie zrobiłaś tej kariery, to już nie zrobisz ;) Co do ustatkowania to przede wszystkim musi być kandydat, tak po trzydziestce za wiele tych chętnych niema.

Gość fneofneofnewongfqwogne
Masz rację:D a tak w ogóle, to po 40-stce się dopiero życie zaczyna :)