Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoczko_86

praca

Polecane posty

od jakiegoś czasu szukam pracy na terenie Legnicy. proszę o kontakt osoby które coś na ten temat wiedzą

Gość w Polsce chyba osoba
wygodniej i szybciej chyba kupić miejscową gazetę z ogłoszeniami o pracy :)

kupuję, przeglądam , rozsyłam cv ale efektów nie widać:( może jest tu ktoś z Legnicy i wie gdzie szybko można się dostać i zostać na dłużej

tak, nie mozesz znaleźć pracy i na kafe znajdziesz? Nie martw się, ja też roznosiłam cv, rozsylalam przez 2 miesiace w końcu mi się trafiła praca nie wiadomo kiedy... Nie poddawaj się i szukaj dalej;)

Gość w Polsce chyba osoba
ile tych cv wysłałaś? Bo ja tysiące w Warszawie i po 1.5 roku udało się coś sensownego... Ty pewnie chciałabyś wysłać i jeszcze przebierać w ofertach. Nie ma tak łatwo niestety :( Jak bardzo ci zależy, to znajdż cokolwiek i szukaj dalej

no , skoro w warszawie nie ma , to ja z małym dzieckiem na zadupiu jakim jest Legnica, chyba zupełnie nie mam szans :]

Gość co umiesz
co chcesz robic? Masz doswiadczenie?

TYlko zauważ że w Warszawie pracy szukaja nie tylko warszawiacy ale z okolicznych miejscowości.. Nie przesadzaj autorko u mnie w miescie (200 tys mieszkanców) kobiety z dziećmi znajdują prace, tylko trzeba być wytrwałym i cierpliwym

no u mnie jest to samo . na pracę w zawodzie nie liczę, bo tu są 2 domy dziecka i izba dziecka , które od lat są obsadzone i nic się nie zmienia . biegałam po wszystkich galeriach, marketach firmach usługowych , żeby się gdiześ załapać , i z punktu osoby szczęśliwie posiadającej , szukać czegoś lepszego , ale póki co , mogę sprzątać w marketach , a do sprzątania mam za wysokie wykształcenie ( tak mi powiedziano na rozmowie )