Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamama123

Pas poporodowy

Polecane posty

Gość nowamama123

chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was stosowała? jakie macie opinie na ten temat? ile dni/tygodni po cc można go zakładać? jeśli coś wiecie to będę wdzięczna za odpowiedź:) pozdrawiam

Ja stosowalam i bylam zadowolona . Po porodzie mialam lekki brzuszek i jak go zalozylam pod ubrania to wygladalam jak bym wogole brzucha nie miala :) nosilam go juz tydzien po porodzie , ponosilam nieregularnie przez miesiac i mam plaski brzuszek chociaz zapewne bez pasa tez by sie obeszlo ale ja ogolnie ejstem zadowolona ;)

Ja nosiłam zaraz po porodzie. Zgadzam się z koleżanką wyżej jak zakładałam spodnie miałam płaski brzuch, i teraz nie mam problemu z brzuszkiem, polecam

ja nie nosiłam, mimo że mi mama bardzo radziła - i żałuje. Brzuch mi troche został, tzn troche skóry wisi , jak sie schyle bardziej widać. A tak jestem szczupła i zawsze miałam płaski brzuch

Gość MI_zielone
ja nosilam odrazu po porodzie ( od momentu wstania z lozka ) i tez sobie chwale :)

tez nosiłam, juz 4 dni po cc, tylko najpierw zakładałam na chwile, tak 2-3 h, a teraz to już z reguły na pół dnia:) jestem bardzo zadowolona

Gość nowamama123
dzięki za odpowiedź:) tylko jeszcze nad rozmiarem się zastanawiam...bo jestem nie całe 2 mies. przed porodem i wiadomo, że teraz mam inny rozmiar niż będę miała później...a chciałabym sobie kupić ten pas już teraz bo później jak wyślę po niego męża to nie wiem co mi kupi:))) i jeszcze jedno: lepszy zapinany czy wkładany przez nogi? bo mi się wydaje, że te zapięcia mogą cisnąć... co radzicie?

Gość MI_zielone
nie ludz sie, ze odrazu tak bardzo sie zmniejszysz :D brzuch bedzie ciazowy nawet po porodzie . te pasy maja rozmiary w centymetrach , najlepiej zaczekac z tym do porodu, pozniej sie zmierzysz i maz ci kupi. ja liczylam na to, ze wejde w M i taki kupilam a pozniej musialam tez kupic L. W sumie przydaly sie oba, bo gdzies po tygodniu przerzucilam sie na M. Najlepsze sa te na rzepy, miekkie, ja zakladalam go na majtki, wiec nie dotykal nawet blizny , bo on powinien byc tak zalozony, zeby powiedzmy zakrywac troche tylek, wiec nie konczy sie na bliznie, ale pamietam, ze tez sobie to tak wyobrazalam jak ty.

Gość nowamama123
a jaki rozmiar nosiłaś przed ciążą?