Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenka654

oczyszczanie się organizmu przed porodem

Polecane posty

Gość helenka654

witam, powiedzcie mi proszę, ile czasu przed porodem mialyscie biegunke i przez jak długi czas? Ja jestem w 37 tygodniu i od tygodnia biegam kilka razy dziennie do toalety :-/

nie miałam tzn w 38 tygodniu sobie dwa razy piłam olejek rycynowy zeby cos ruszyć bo juz chciałam rodzić :P i przeczysciło mnie owszem ale nic nie ruszyło hehee i urodziłam w terminie. biegunki przed porodem nie pamietam robili mi lewatywe

organizm oczyszcza sie tuz przed samym porodem a nie na kilka dni przed.to ze teraz latasz do kibla nic nie ma z tym wspolnego.zreszta nie kazdy organizm tak reaguje ze sie oczyszcza.u mnie jednak tak bylo i zaczelam sie oczyszczac rano a o 16 urodzilam dziecko.

Gość ąęź
ja też nie miałam takich objawów

Gość helenka654
dlatego zastanawiam sie co jest grane, bo w pierwszej ciąży miałam zaparcia do samego końca. A teraz co rano myślę czy to już dziś poród.

Gość helenka654
przeciez jak sie dzis wyproznisz to jutro jestes znopwu pełna nie? Wiem o tym, tylko kiedy rano biegne do kibelka, to nie wiem czy to juz czy to fałszywy alarm.

Gość też mamusiaaaaaaa
ale nie kazda przy takich objawach zaczyna rodzic to ze gonisz do kibelka nei znaczy ze to ebdize twoj objaw porodu a nie denerwujesz sie czasami ze wkrotce porod i temu tak biegasz do WC bo jak ja sie denerwuje to momentalnie mam biegunke gonie co chwile za porzeba mimo ze wczesniej -zanim sie mocno zdenerwowałam-nie czułam takiej potrzeby

Gość jjsfsfsfwe
Zapytaj lepiej lekarza, żebyś się nie odwodniła, może sie czymś zatrułas.

ja dostałam biegunkę około 3 godziny przed porodem. byłam już w szpitalu i mnie pogoniło :) nie miałam lewatywy.