Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

straszny ból po prawej stronie po cc

Polecane posty

czesc dziewczyny, tydzien temu mialam cc po cesarce okropnie bolalo mnie tak jak nerka po prawej stronie i promieniowalo po przodu az do rany...ogolnie rana mnie nie boli ale tylko z jednej strony po wlasnie po tej prawej stronie okrpnie mnie piecze jak wstaje czy kaszle, cała jestem mokra to taki bol jakby mialo mi tam cos rozerwac razem z pieczeniem...po lewej stronie szwów nic mnie nie boli, od 5dni mam wysoka goraczke do tego jestem przeziebiona gardlo i katar. Bylam u mojej doktorki powiedziala mi ze to pewnie od drog moczowych mocz wyszedl mi dobrze. martwie sie bo jak tak dalej mnie bedzie bolec to szwow nie dam nikomu sciagnac bo sie z bolu pozwijam...zarzywam antybiotyk. Prosze poradzcie co moze mi byc bo zwaryjuje zaraz...

No rpsze odpiszcie cos, wszysycy cos odpisuja na postach tlko nikt nigdy mnie nie chce pomuc!!!

Gość a co mamy napisać?
idź do innego lekarza

Gość meea ściemniasz
ja tak miałam i okazało się, że mam stan zapalny czyczenie rany itd w trybie pilnym do ekarza

mnie tak też piekło po cc po prawej stronie brzucha przeszło ok miesiąca po porodzie było tak, że nie mogłam wstać z prawej strony, musiałam kłaść sie na lewą i dopiero wstawałam