Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie maturzystka

Pytanie o mature

Polecane posty

Gość Nie maturzystka

Kończyłam liceum dwa lata temu i od razu jechałam za granicę, dokładnie w marcu miałam pierwszy wyjazd, później raz wróciłam i znowu tam na stałe. Miałam podchodzić do matury ale jednak wyszło jak wyszło. Teraz jestem już na stałe w PL i chciałabym dalej się uczyć. Czy w tym roku jeszcze mogę załapać się na maturę tak żeby zacząć w tym roku studia? Jak to załatwić? Chyba powinnam jechać do liceum które kończyłam i tam będę zdawała maturę tak? Muszę powtórzyć ostatni rok ( mam zdany normalnie z bardzo dobrym świadectwem) czy tylko na fakultety mogę chodzić? Czy może w ogóle nic w szkole nie muszę robić tylko sama sobie jakiś kurs a tam tylko maturę zdać?

Gość Nie maturzystka
sram

Gość Nie maturzystka
Ciesze się bardzo że twój organizm funkcjonuje ale znajdź sobie swój nick :P

Gość Nie maturzystka
Teraz jestem w 4 miesiącu ciąży.

Gość Nie maturzystka
z chińczykiem japońskiego pochodzenia bez nogi

Gość nigdzie, na nic chodzić
nie musisz. Jedyne co, to do szkoły po deklarację musisz się przejechać, jednak to musisz zrobić JUŻ, bo za chwilę będzie za późno.

Gość no jest problem z terminami
ale może się załapiesz jesli dyrektor twojegp lo bdzie życzliwy ale się spiesz bo ostateczny termin deklaracji mija w lutym

Gość Nie maturzystka
O to super, właśnie będę jechała teraz ale tak się zastanawiałam na co się nastawiać. Dyrektorkę miałam super więc jeśli można to myślę że nie będzie problemów :) Uff no to się zestresowałam teraz że maturzystką może będę tegoroczną ;) A jeszcze mam pytanie czy maturę zdaje się zawsze w swojej szkole? Bo mój chłopak zdawał hmm 4-5 lat temu ale nie wszystko zdał. Czy może zdawać już teraz u mnie w szkole? I czy musi wszystko czy tylko ten przedmiot którego nie zaliczył?