Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość std

STUDIA-pytanie

Polecane posty

Gość std

Jeżeli kończe teraz jeden kierunek i będę miała wysoką średnią od której przyznają stypendium naukowe a potem zacznę drugi kierunek na tej samej uczelni to nalezy mi sie stypendium za ten ostatni rok pierwszego kierunku czy to dziala tak tylko w przypadku gdy kontynuuje studia i pojde na magisterke? Orientuje sie ktos?

Gość std
nikt nie wie?

Gość people are weird
jesli to bedzie ten sam wydział to tak, jesli innych podejrzewam ze nie - to zalzy od uczelni. nie mozesz zadzwonic i sie zapytac do jakiegos zdaiału toku studiów tylko strugasz idiotke na kafeterii?

ja nie bardzo rozumiem pytanie, ale jezeli masz srednią kwlaifikującą się na stypendium naukowe, nie ma bata- musisz je dostać. jeżeli masz też dobrą srednią, po rozmowie z dzieknem możesz zacząć drugi kierunek bez rekrutacji

Gość std
ja ten drugi kierunek juz zaczelam tylko przerwałam i teraz wróce na drugi rok. i pytam czy jezeli kończę kierunek np Turystyke i na 3 roku mam wysoka srednia a tamten to byl pielegniarstwo i bede go koontynuowała od drugiego roku to czy dostane stypendium naukowe za turystyke? i nie strugam głupiej tylko pytam a jutro jade na uczelnie ale moze ktos byl w takiej sytuacji.

Gość std
up up bo dla mnie ważne

Gość akurat wyglądem się nie przejm
Nie dostaniesz stypendium za kierunek na którym już nie jesteś. Na tej samej zasadzie nie dostaje się stypendium po mgr nawet jak na ostatnim roku miałaś średnią 6,0. Musisz iść na mgr, albo pracować ciężko na drugim kierunku i starać się o stypendium tam.