Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt =========

korzystał ktoś może z oferty "dobra pożyczka"

Polecane posty

Gość kredyt =========

należy to "skarbiec sp zoo" gdańsk , reklamują się w gazetach i rzeczywiście na ich stronie można sobie zerknąć na ofertę i obliczyć raty, niby tylko 2,99% więc znacznie niżej niż w innych bankach , ale dla mnie nie wszystko jest jasne, może ktoś miał już do czynienia z tą ofertą to wie coś więcej, chodzi mi o pożyczkę konsolidacyjną ok 80 tys na 20 lat , jakiego zabezpieczenia będą wymagać, czy to oferta tylko pod hipotekę, czy nie koniecznie?

Gość jan jankowski w roli
okijales oszusci nikt tam pozyczki nie dostal wyszukaj sobie w goglach co robia z ludzmi na jaka kase ich naciagaja

przede wszystkim powiedza ci ze oczywiscie dostaniesz ale musisz wplacic 5% WARTOSCI KWOTY JAKA CHCESZ UZYSKAC CELEM ZABEZPIECZENIA pisza ze bez zaswiadczen zyrantow poreczycieli a kusisz miec co najmniej dwoch o dochodac 2 tys albo 2500 na reke :-o a w koncu nawet jak ich znajdziesz to kasy nie odzyskasz niby jest cos takiego ze jak sie wycofasz w ciagu 10 dni i nic nie wezmiesz to odzyskasz wplacona kase zapewniam nawet jak wycofsasz sie dzien po podpisaniu umowy albo nawet w ten sam dzien to wplaconej kasy nie odzyskasz nie mowiac juz o tym ze oni nigdy nikomu nie pozyczyli sprawy z z ta firma zalewaja sady biurza reecznikow praw konsumenta itd

Gość kredyt =========
ok ok dzięki za rady ale dopiero dzis pierwszy raz się z tym zetknęłam i od razu chciałam to u was sprawdzic

olej ta dobra pozyczke zapomnij nawet o tym nie mysl strata kasy nerwow itd nie sciemniam

Gość kredyt =========
wielkie dzięki tak zrobię

spoko

Gość gość
Jeżęli chodzi o dobre pożyczki, to ja osobiście polecam wam Morgis Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza firma tego typu.