Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o! emilka

moze to bedzie najglupsze pytanie swiata, ale musze...jutro mam wizyte u ginekol

Polecane posty

Gość o! emilka

bardzo wstydze sie swoich nog, chcialabym ubrac kryjace ponczochy, czy bede musiala je zdjac przed badaniem czy bede mogla miec je na nogach- wystarczy, ze zdejme majtki?

Gość fejsbooch
Nigdy nie bylam u gina w pończochach, ale myśle, ze nie bedziesz musiala zdejmowac.

Gość defrgthj
a co ma gin do twoich pończoch? głupszego pytania rzeczywiście nie da się wymyślić :O

Gość o! emilka
a ktoras z Was byla w ponczochach?

Gość uyuiyii
możesz iść w spodnicy i rastopach :P i po prostu opuscic majtki i rajtki do badania a nogi beda przykryte,wez najlepiej dlugą spodnice i plaszcz zebys nie zmarzla :P

Gość fdvgfdegvdfgv
no ja bylam w ponczochach pare razy izawsze gin tAK SIE na mnie gapil i sie slinil do mnie fuj pewnie myslal ze go podrywam na te ponczochy :D:D

Gość boraxis
ja nieraz w zimie chodze własnie w pończochach... gin nigdy nie miała nic przeciwko. Przed badaniem ściągam tylko majtki, zostaje w pończochach i spódnicy.

Gość uyuiyii
aa no i wysokie buty zimowe :P a tak w ogole na twoim miejscu wstydzilabym sie obcej osobie pokazywac pipke a nie nogi :D

lekarz nie będzie sie gapił na Twoje nogi, tylko zupełnie na co innego, weź to pod uwagę i nie cuduj

Gość buahhahahahha
jak mozna opuscic majtki i rajtki nie odkrywajac nog na fotelu ginekologicznym zeby ginekolog mogl babke zbadac ? :O:O

Gość o! emilka
haha, no ja ide do babki, wiec pewnie nie bedzie sie slinila jutro ubiore spodnice i ponczochy dzieki ze mnie nie wysmialyscie :)

Gość o! emilka
pipke do badania pokazac musze, co poradzic, skoro juz ja mam to musze on nia dbac :) ale lepiej sie bede czula tak choc troche ubrana :)

Gość boraxis
nie wiem czemu pozostałe osoby tak krytykuja i wyśmiewaja ten pomysł, przeciez pończochy kończa sie na udach, mozna w nich zostać spokojnie,albo ewentualnie podkolanówki... w kazdym razie mój gin nie ma nic przeciwko temu.

Gość defrgthj
na całym świecie odchodzi się od zaglądania w pochwy ale nie w Polsce za to choróbska się szerzą