Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawietta

Dlaczego ona tak wali glowa w poduszke ?

Polecane posty

Gość slawietta

Robi tak jak ja klade do spania .Coreczka ma 1,5 roczku .Synek jak byl maly ( teraz ma 6 lat ) to tak "chupkal " dupka jak go kladlam spac , potem z tego wyrosl .Nie wiem czy mam sie martwic , zapytac neurologa ? moze u kogos z was tez tak bylo ? prosze o odpowiedz .

Gość fvsdfersgferg
hehehehhe wspolczuje dzieciom mamusi :D

Gość Maleena
ja bym się bardziej martwila o to, ze jako matka nie umiesz napisać jednego zdania poprawnie, pod względem stylistycznym.

Gość slawietta
o kurde , dziewczyny , az mi oczy zmetnialy ! no chyba jasno napisalam ze chodzi mi o coreczke , jak ja klade do lozeczka , obojetnie w poludnie czy wieczorem i ona zanim usnie to normalnie wali glowka w poduszke , slysze to do innego pokoju ( hm ...mam wrazenie ze robi tak bo nie moze zasnac ) robi tez tak np.rano kiedy sie budzi ...zanim sie dobrze obudzi i wstanie na nozki to tez tak bije glowka , co to moze byc ? dlaczego ona tak robi ? dalam dla przykladu opis o synku , jak byl taki maly jak ona , to tez jak nie mogl zasnac to tak jakby sie denerwowal i na "kuckach " tak na dupce skakal , dopoki nie usnal , no chyba jasno wytlumaczylam ..a wy mnie tu zaraz od "matolow " no wybaczcie ...

Gość slawietta
spoczko 86 - przepraszam cie nie "chlupkal " a chupkal , mialam na mysli podskakiwal dupką na kucąco , o to mi chodzilo

Gość slawietta
spoczko , no przynajmniej teraz rozumiesz ;) jasniej sie nie mozna wyrazic

spróbuj może przy córce posiedzieć jak usypia , bajkę jej jakąś poczytaj , może potrzebuje twojej obecności i dlatego tak tłucze

Gość Ja**28
pierwszy raz w życiu słyszę słowo "chupkał"

Gość slawietta
czeslaw ...nie przeginaj ! skakal na dupce , na pupie , ale na kucąco , no jak mialam to napisac , ale z ciebie mądrala

Gość mizunekobaka
Nie ma takiego słowa. Pierwszy post to jakiś mix neologizmów i skrótów myślowych, a autorka ma pretensje, że nikt normalny nie załapał, o co jej chodzi... :o A dziecko? Cóż, pewnie wali głową w poduchę, bo wie, jaką ma durną matkę.

Gość slawietta
dowidzenia mamusiom !

Gość chupakałaka
moja corka też czesto...nazwijmy to 'miotała się' w łóżeczku. Skakała machała nogami... ja nic z tym nie robiłam bo wydawało mi si e,że po prostu przes zasnieciem jest jeszcze pobudzona i musi troche odreagować. Teraz ma 3,5 roku, jest bardzo żywa i też jak sie kładzie nie może spokojnie poleżeć tylko ją nosi. Myślę że to może być coś podobnego - ale lekarza przy okazji możesz zapytać. Na pewno nie zaszkodzi :)

Dla mnie nie jest to normalne, że wali głową :o Na razie wali w poduszkę, a jak zacznie walić w ścianę, podłogę? Moim zdaniem świadczy to o anomalii rozwojowej. Konsultuj to z pediatrą

Jak ja tego nie lubie jak przychodza na forum glupie babska sie powyzywac a nie odpowiadaja na pytania. Moze brakuje malej Ciebie