Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka8818

Połóg

Polecane posty

Gość Agnieszka8818

Witam. Jestem 2 i pół tygodnia po porodzie siłami natury. Urodziłam zdrową córeczkę o wadze 2890 gram. Cała ciąża przebiegała prawidłowo. Jednak do tej pory odchody poporodowe sa krwiste, czasami pobolewa mnie lewy jajnik. Również przy oddawaniu moczu boli mnie cewka moczowa. Czy aby napewno wszystko jest w porzadku ? Czy to intensywne krwawienie nie jest zbyt długie ? Dodam ze karmie córeczke tylko i wwyłącznie piersia. Bardzo prosze o rade :(

Gość izia87
nie to normalne ja jestem 5 tyg po porodzie o od 2 tygodni juz prawie w ogule nie krwawie.Tez krwawiłam bardzo tak jak ty i to dobrze bo macica sie obkurcza i z tad tez te bule.

a ja krwawiłam prawie do 6 tygodnia (oczywiście coraz słabiej ale jednak) i było to jak najbardziej prawidłowe.

Ja krwawiłam 4 tygodnie, od początku krwawienie było małe, ale cały czas krwistoczerwone i nie zmieniało koloru, dopiero ostatni tydzień miałam jakieś brunatne plamienie. Położna mówiła, żeby iść z tym do ginekologa, ale nie poszłam, bo nie czułam się źle, a poszlabym gdyby nagle z brunatnego zmienilo się w czerwone, ale u mnie po prostu było ciągle takie samo i niee bylo naglych zmian. Ale jak się niepokoisz, to po prostu idź do lekarza.