Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trararararararara.............

NIETRZYMANIE MOCZU/POPUSZCZANIE

Polecane posty

Gość gość
Na tą dolegliwość jest skuteczny zabieg Mona lisa touch. Wykonywał mi go mój ginekolog Antoni Kubiak, złoty człowiek. Ma odpowiednie podejscie do pacjentki, naprawdę fachową wiedzę i sprawia, że się przy nim w ogóle nie stresujesz i wiesz, że jesteś w odpowiednich rękach. Zapisz się do niego na wizytę, zrobi Ci zabieg i będziesz miała problem z głowy.

Też przez lata zmagałam się tym problemem, a po urodzeniu dziecka było jeszcze gorzej. Trafiłam na informację o zabiegu laserowego leczenia nietrzymania moczu i umówiłam się na wizytę do mojego ginekologa. Polecił mi ProClinic we Wrocławiu, gdzie od lat robią ten zabieg. Wydatek niemały, ale warto! Po jednym zabiegu problem zniknął i w końcu wróciła moja pewność siebie. Można poczytać tutaj więcej http://proclinic.pl/oferta/nietrzymanie-moczu/

Gość ameliaaa0222
Dziewczyny nie możecie się męczyć z takim problemem, ponieważ Was to wykończy. Od tego jest pomoc różnych specjalistów, którzy na pewno świetnie sobie z tym poradzą. Można pójść do kliniki https://multiclinic.pl/wykonujemy/ginekologia-estetyczna/ aby sprawdzić, co i jak, bo jest to problem do zlikwidowania.

Gość Blow

Słuchajcie, w słyszeliście o treningu dna miednicy - BeBo trening ? Podobno w problemach z nietrzymaniem moczu jest nieoceniony. Wiadomo, że trzeba wiedzieć jak taki trening powinien wyglądać.

Gość Beatka

Polecam udać się do gabinetu lekarskiego Moja Estetyka. Gwarantuję że po wizycie tam skończy się problem z nietrzymaniem moczu, tak jak u mnie. Już po jednym zabiegu widać efekty i w końcu nie muszę się o nic martwić. Szczerze polecam jako zadowolona klientka.