Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka p.

ginekolog dobierze mi niedrogie tabletki (do 20zl)? sa takie?

Polecane posty

Gość mielonka p.

moge go poprosic o niedrogie tabletki? znacie jakies dobre (wg Waszego odczucia, wiem, ze roznie bywa) i niedrogie?

Gość naatalkaa
Nie ma czegoś takiego jak dobre tabletki, to co pasuje tysiącom kobiet, u Ciebie może wywoływać wszystkie najgorsze skutki uboczne. Nie ma problemu jeśli chodzi o taką kwestię, ginekolog weźmie pod uwagę Twoją sugestię i spróbuje dobrać coś odpowiedniego.

Dokładnie.!ja biorę np Microgynon21(ok 10 zł czyli tanie)ale wiesz mój organizm akurat je bardzo dobrze toleruje.Żadnych skutków ubocznych,a biore je 5 lat.Niewiadomo jak bedzie w Twoim przypadku...Moja koleżanka brała Micorogynon21 zaledwie chwolę bo miał nudności itp więc musszą byc po prostu dopasowane.

Gość mielonka p.
wiem wiem, rozumiem - kazdy organizm jest inny... zastanawialam sie tylko czy lekarz nie oburzy sie, ze dyktuje mu warunki, rozumiecie...

Jesli bralas juz kiedys tabletki i dobrze na Ciebie dzialaly, to sprawdz ich sklad i spytaj lekarza, czy jest na rynku ich tanszy odpowiednik. Jesli nigdy nie bralas, to po prostu zaznacz, ze chcialabys jakies tansze, masz do tego prawo i nie ma sie czego wstydzic.

Gość mielonka p.
2 lata temu bralam harmonet, ale kiepsko sie po nim czulam. wtedy nawet nie pomyslalam, zeby powiedziec lekarzowi, ze chcialabym konkretna polke cenowa...

Gość blada krystyna
Ja biore Cilest, płacę 12-13 zł za opakowanie

Gość julka karina
Ja chcesz mam namiary na lekarza , co daje duzo gratisowych paczek, mi dał 4opakowania z jakiego miasta jestes? oni czesto maj punkty gdzie promuja( podpisany kontrakt)