Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahhhhh

sprzedam wózek

Polecane posty

Gość mamunizaniedawno była nagonka
niedawno była nagonka ma kobietke która go chciała kupić. durne baby jej odradzały bo niby sie od razu rozpadnie. jak widać ten jest użuwany a jednak cały.

Gość Billiana Gates29
chyba 5zł bo wiecej ten wozek nawet nowy nie jest warty:O

Gość hahahha..:D
a co to za "niezwykle rygorystyczna norma" hahahah,idiotko co ?????

o następna idiotka sie znalazła. dziewczynie si ten wózeczek nie rozleciał wiec chyba to nie taki bubel. idz ustań przy drodze i swoje wdzieki za 5 sprzedaj. może ktoś da choć wątpię

Gość asdert
Ta jasne bo nie jest firmowy to już najazd robicie snobki jedne.Ja miałam ten wózek i był całkiem ok.Teraz mam spacerówke X-landera zapłaciłam duuużo więcej i wcale nie jest to rewelacja.

jak vnie wiesz co to znaczy to won do szkoły zapyziała wioeśniaro

Gość juleczka555578
.

Gość juleczka555578
Fajny wózeczek. I bardzo lekki w przeciwieństwie to tych statków kosmicznych naszych snobistycznych matek. Nie ma to jaj wydać dwa tyś. na wózek który to aniładny ani wygodny. Sama popełniłam ten błąd i już nigdy więcej. Alećóż, reklama ogłupia ludzi i ja jestem tego najlepszym przykładem...

no tak teraz to damesy lansują się bugboo , stokke "wypasionymi" mutsy i innymi dziwolągami, a klasyczny wózek to już przeżytek nic nie warty :O ??

Gość co tu podnosic
wózek jest super, za 240zl - nawet bym sie nie zastanawiala sama mialam kunert za 560 i tez sobie chwalilam ale jak mialabym teraz wybierac to wzielabym takitani a potem spacerowke lepszą jeszcze jak ktos mieszka w domku lub w bloku z windą, to w ogole nie ma sie nad czym zastanawiać. moj ciezki kunert wziela para z pocalowaniem ręki za 200 zl. ten tez na pewno sie sprzeda.

Gość autgorka tematu
nie wiedziałam ze tyen wozek takia sensacje wywoła. zdjecia prześl jutro bo mąż aparat zabrał w trase