Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala2011

Ciąża a owulacja

Polecane posty

Gość mala2011

Czy jeżeli w połowie cyklu występują objawy typowe dla owulacji tzn. dużo śluzu, brązowe plamienia to wyklucza to ciążę? Bo jak ciąża to chyba nie ma już owulacji.

Gość mala2011
Uprawiałam seks kilka dni przed owulacją, a wiadomo że z owuluacją roznie bywa i może się przesunać. No i gumka pękła. A za jakiś czas miałam objawy typowe dla owulacji Testu narazie nie robiłam, bo trochę za wcześnie,

Gość mala2011
Czyli wspołżyjąc kilka dni przed owulacją nie mogę zajść w ciążę? Wiem, że zadaje glupie pytania, ale już mi się wszystko miesza i trochę się denerwuje.

Gość mala2011
no wiem ze plemniki wytrzymuja troche czasu ale np 5 dni?

o dziecko stara się właśnie kilka dni przed i kilka po owulacji, bo wtedy prawdopodobieństwo ciąży jest największe... więc sama sobie odpowiedź

Gość gość
Ovu Control dużo ułatwia i przyśpiesza całe starania o dziecko. Zanim zaczęłam badać się testem to przez rok tylko się frustrowaliśmy z mężem że nic z tych naszych starań nie wychodzi...A już w trzecim miesiącu odkąd zaczęłam sobie wyznaczać owulację udało nam się zajść. Polecam parom!

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu stosuje komputer cyklu MyWay. Urządzenie pomaga Nam z mężem wyznaczać dni płodne (owulację) i wówczas wiemy jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Stosuje go od niedawna, ale jego "inteligencja" na prawdę mnie zaskakuje.