Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagguubiona

maż o wszystko mnie gnębi - dlaczego?

Polecane posty

Gość zagguubiona

jak myslicie co moze miec w głowie człowiek który na kazde wyzalanie sie odpowiada zjebką np 1)kochanie mam dzis zly dzien, szef mnie opieprzyl bo zle napisałam oferte i wysłałam klientowi. Głupia jestem ze nie sprawdziłam odpowiedz: mial racje ze cie opieprzyl, ja bym takiego pracownika nie chciał miec co nawet nie potrafi oferty napisac. co ty mialas w głowie ze nie sprawdzilas 2) kurcze nie mogę sie zwolnic z pracya a musze jechać z mamą do lekarza bo jej obiecałam. co mam teraz zrobić odpowiedz: trzeba było pomyslec wczesniej, nie wiem co ty masz w tym mozgu, jestes kompletnie niedopowiedzialna, w ogole nie mozna na tobie polegac 3) mialam dzis w pracy prezentacje przed zarzadem i mi kompletnie nie wyszla. Kolezanka ktora miala ja prezentowac w ostatniej chwili musiala wyjsc bo jej maz mial wypadek...szef pewnie jutro bedzie to komentował i az boje sie isc do pracy odpwoeidz: jestesglupia ze sama tez sie nie przygotowalas do tej prezentacji, to co ze nie ty mialas prezentowac, trzeba czasami urochomic mozg i wziac pod uwage rozne okolicznosci, sama jestes sobie winna za kazdym razem jego rada na moje problemy jets pt "i słusznie cie zjebał, i słusznie sie martwisz, sama jestes sobie winna, trzeba bylo pomyslec wczesniej... ja mam doline a on zawsze chce mnie dobić powiedzcie mi co taki człowiek moze miec w głowie???

Gość ggfhfjykjkkul
1. zdradza Cie i ma cie w dupie 2. nie szanuje cie 3. ma kompleksy i lubi sie wymadrza 4. wyzywa sie na tobie bo kumpel go wkurwil

Gość a że sie tak zapytam
5. naprawde jesteś taka głupia :D

Gość kapusiom mówimy nie
Obstawiam 5. Kto rozgarnięty a) bierze sobie takiego młotka za męża, b) znosi jego fochy?

Gość kobieta O-B-o=
przecież on ma rację. zacznij w końcu myśleć i nie bierz tak jego chamskich rad do siebie. oni i tak zapominają że nam walą takie chamskie teksty. odsiewaj jego chamstwo i patrz co chce ci przekazać, oczywiście nie możesz się nie szanować i pozwalać żeby np. nazywał cię debilką czy coś takiego. powinno cię to zmotywować no chyba że ten sposób nie działa na ciebie bo np. jesteś wrażliwa. weź się w garść ew. pogadaj z nim że to cię nie mobilizuje tylko stresuje dołuje i jeszcze gorzej pracujesz

Gość bololols
nie szanuje cie ,trktuje jak szmate ,widac ma ze soba problem. Uciekaj od niego bo cie zniszczy