Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy istnieje taka?:)

Czy są kobiety które nie patrzą na wygląd ?

Polecane posty

Gość są przykładem jest moja przyja
no ona na kasę nie leci na pewno, bo wszyscy bogaci jej się trafiali, więc kasę trzeba wyeliminować

Gość a jak ma na imie ta
przyjaciółka? nie przypadkiem hania?

Gość hahahahahahahahahahahahah
bo wszyscy bogaci jej sie trafiali :D:D to wiadomo dlaczego na wygląd nie patrzyła! BO LECI NA KASIORE I TO OCZYWISTE!

Gość Powiem Ci, że są:)
Ja zawsze zwracałam uwagę na wygląd - wyobrażałam sobie, że mój mąż będzie wysoki, bardzo przystojny, ładnie zbudowany. Nie myślałam, że kiedykolwiek mogłabym oszaleć na punkcie kogoś przeciętnego, a już na pewno nie brzydkiego faceta. Byłam próżna i głupia, prawda? Ale właśnie w kimś takim się zakochałam. Niewiele wyższy ode mnie, szczupły (wręcz drobny), o nieładnej twarzy. Kiedy się poznaliśmy, to przez pierwszych parę dni nie pamiętałam nawet, jak wygląda. No bo po co, skoro był brzydki? Kiedy zaczęliśmy się bliżej poznawać, odkryłam, że jest bardzo inteligentny, ma duże poczucie humoru, zawsze znajduje ciętą ripostę i co więcej - sprawia, że umiem śmiać się sama z siebie, kiedy mi dokuczał (a w tym nigdy nie byłam dobra:) ). Bardzo go polubiłam. Nawet nie umiem powiedzieć, kiedy sympatia przerodziła się w miłość. Po prostu w pewnym momencie już wiedziałam, że to TEN i żaden inny. I zdania nie zmieniłam już od prawie 10 lat:) Zabiegało o mnie przez ten czas wielu przystojniaków, ale ja już wiem, że żaden nie jest lepszy od mojego Ukochanego:) Fakt faktem - wygląd liczy się bardzo na początku znajomości. Ale jeśli masz bogate wnętrze, to na pewno zostanie ono odkryte i docenione. Wiem, co mówię:) Byłam próżna, powierzchowna i zapatrzona w siebie - dopiero mój Kochany nauczył mnie prawdziwej miłości i dystansu:) Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość moje koleżanki z pracy
nic nie robią cały dzien tylko gadają o wyglądzie facertów i nabijają sie ostro z 99% :D a ten ma krzywy łeb, a ten płaską morde, a ten ma nogi chusze niż ja itd :D baby patrza na wygląd jeszcze mocniej niż faceci!! bardziej szczwegółowo! czepiają sie detali itd

"są przykładem jest moja przyja to przepiękna kobieta, która miała najładniejszego chłopaka w okolicy, dosłownie panny sznurem. Ona jest bardzo piękna więc wiadomo wybór padł na nią. No i po 2 latach zostawiła go dla bardzo brzydkiego chłopak. Mało tego on ją zostawił po 2 miesiącach, laska nie potrafiła się pozbierać, mało roku nie zawaliła. Cierpiała niesamowicie wszyscy nie wiedziały o co chodzi. Przez następne 2 lata była sama, bo chociaż podbijali do niej inni faceci (bardzo przystojni i ładni rzecz jasna) nie dawała nikomu szans. Po 2 latach są znowu parą tzn. ona i ten brzydal. Jak go poznałam bliżej i nasi znajomi to w pewien sposób ją rozumiem, facet ma w sobie to coś, to jest dusza towarzystwa. Dodam, że ten jej pierwszy chłopak też to miał, więc trochę dla mnie to dziwne, że mimo to wybrała tego brzydala, ona sama mówi, że on ją kręci nadają na tych samych falach i są dla siebie stworzeni, a z tamtym tego nie czuła." może ten brzydki ma większego

Gość tak są
"to wiadomo dlaczego na wygląd nie patrzyła! BO LECI NA KASIORE I TO OCZYWISTE!"- czytanie ze zrozumieniem się kłania:/ trafiali jej się bogaci i przystojni a ona wolala brzydkiego ja nie patrzę na wygląd, dla mnie facet musi mieć to "coś" i to nie jest tylko pusta gadka, podobają mi się faceci interesujący ale nie pod względem wyglądu a np. pasji ale autor wkurzył mnie swoim podejściem, bo skoro ma takie problemy z dziewczynami to na pewno za ładny nie jest, a taki wybredny i stawia samotne matki na równi z dziwkami:/