Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczaaaaaa

Chcę uprawiać sex z robolem

Polecane posty

Gość Moniczaaaaaa
ale mnie swędzi piczaaaaa

Gość Moniczaaaaaa
To nie znaczy, że zaraz masz pójść tym tokiem myślenia. Trochę wyobraźni a nie płyniecie z prądem. To jak znajdzie się jakiś pracownik fizyczny, który zaspokoi niegrzeczną blacharę - zadowolona?

Gość prawdziwa jola
Problemów z przytulaniem nie mam. Nie wyręczam się misiem- mam prawdziwego faceta, który mnie nie ogranicza, a jednocześnie bardzo kręci. Spełnia moje zachcianki, ja spełniam jego zachcianki. Gdybyśmy do siebie nie pasowali, nie bylibyśmy razem. Ty "kochasz" swojego, z tym że marzy ci się puszczanie z neandertalczykiem. Nie oceniaj mnie koleżanko, bo masz problem- ze sobą, w szczególności z pofałdowaną (jak widać za mało) korą kresomózgowia.

Gość prawdziwa jola
Sorry, nie masturbuję się misiem z dzieciństwa. Nie muszę, nie mam problemów z facetami. Ty masz natomiast problem ze zbyt mało, jak widać pofałdowaną korą kresomózgowia. Masz super faceta, marzysz o seksie z neandertalczykiem... Gratuluję i bardzo wspólczuję twojemu partnerowi

Gość Global_underground
Wystarczy że mu opowiesz o swoich fantazjach ... Oszczędzisz mu tego co go czeka ... Strasznie go szkoda

Gość afffddahgfgfhhbg
to że dużo polskich debili pokonczylo byle jakie studia to nie znaczy że można gardzic pracownikiem fizycznym bo gdyby nie oni to byście własne gówno wpierdalali i mieszkali w ziemiankach a wasze wykształcenie jest tyle warte co kot napłakał nędzne polaczki zresztą z was nie ma żadnego pożytku

Gość Moniczaaaaaa
Za to ty możesz oceniać, widocznie twoja się już rozwinęła i wyprostowała, tylko uważaj byś się na nie nie poślizgnęła. To z kim chce się puszczać to moja sprawa a czy to zrobię to już moja sprawa.

Gość prawdziwa jola
Global- musisz zrozumieć jedną rzecz. Jest pewien typ lasek (ja się do niego nie zaliczam), ale dosyć często się je spotyka, które: a) jak szukają męża, chcą pięknego, wykształconego, bogatego b) jak go już mają, puszczają się z drechem, mąż się dowiaduje i je zostawia c) jak robią się starsze (prują się), szukają bogacza- nudziarza po przejściach, żeby one i dzieci miały co żryć To jest "ponoć" biologia. Uwielbiam te teksty o facetach, że liczy się tylko sex itd... Przynajmniej preferencje się wam nie zmieniają...

coś tobie powiem...... związek polega też rozmowie ...od tego ma się język żeby powiedzieć co chciałoby się przeżyć w łóżku z ukochanym...rozmawiacie z sobą na takie tematy?? mówi tobie co mu się podoba a co nie a ty jemu?? bo z tego co widzę to nie.... dodam że nawet nie wiesz o tym jakie on ma fantazje ..... a każdy facet jakieś ma

Gość prawdziwa jola
Moniczko, mogę oceniać stan twego kresomózgowia, po tym co czytam w twych wypowiedziach. Współczuję twojemu chłopakowi, a Ciebie mimo wszystko skierowałabym do psychiatry, nie neurologa- bo zmiany w twym mózgu są nieodwracalne. Neurony wymarły, a resztkowe impulsy przeskakują po mikrogleju... Spójrzmy prawdzie w oczy- dośpiewaj sobie sama kim jesteś.

Gość Moniczaaaaaa
a,b,c, hahahahah to już horoskopy mają więcej wariantów, ale się znalazła ekspertka. Jeszcze mi napisze, że mój woli walić konia bo jestem za gruba hahhahaha

Gość prawdziwa jola
I jeszcze jedno. Puszczaj się z kim chcesz, nawet z batalionem arabów:) Szkoda mi tylko tego biednego człowieka... Wstydzę się za takie jak ty, bo później faceci myślą, że wszystkie takie jesteśmy.

Gość Global_underground
Niestety dawno już to zrozumiałem ... Na szczęście nie muszę się tym przejmować ... Przenikam znacznie głębiej niż te powierzchowne pozorowane zachowania ...

Gość .....moze nie?>......
ech moj maz taki wlasnie byl, delikatny itp, ale ze jest facetem duzych rozmiarow, tzn nie gruby ale dobrze zbudowany i krociotko obciety wyglada groznie,ma super wielkie lapy :P umiesnione, a byl potulny w lozku jak baranek i ciagle mialam fantazje ze chce dziekiego sexu itp, i po prostu mu to powiedzialam i on tez o tym marzyl tylko nie powiedzial, sex mamy swietny, odkad urodzil sie syn moze nie tak czesto, ale jak juz to jest bosko, ostro tez, lizanko, klapsiki, swinstewka, sztuczny penis dla mnie , zabawiamy sie i nieraz rznie mnie jak dziwke,potrafie obciagac na kolankach ubrana tylko w szpilki :P i ponczoszki, ale szczerze? jak juz to dostalam to zrozumialam, ze seks delikatny i z czuloscia jest o niebo lepszy, chociaz nieraz lubimy ostro, ale z reguly jest calkiem delikatny i zmyslowy:P:P

Gość Global_underground
No niewiem czy to miłe kiedy twój facet wali konia w kiblu ... Kiedy ty jesteś prawie naga w waszym łóżku ... Może to ty powinnaś się zacząć zastanawiać o co chodzi ? Może wcale nie o tego robola

Gość Global_underground
a moniczko ze mna sie zabawisz????

Gość Moniczaaaaaa
Jak tu jestem, to zawsze się ktoś trafi z podobnymi tekstami jak twoje o neurologach, tempiszczach, pustakach. Macie już jakieś gotowe schematy, bo naprawdę jest to mało oryginalne. :O

Gość Global_underground
Ta pani wyżej bardzo imponująco się wypowiedziała ;)

Gość Global_underground
Jakie gotowe schematy ?? To życie ... opinnie ludzi postronnych

Gość prawdziwa jola
Ale te schematy są prawdziwe. Na pewno w twoim przypadku. A jak twój pan woli walić gruchę niż się z tobą bzykać, to znaczy że wasz związek jest dla niego bez uzasadnienia biznesowego i zostawi cie, jak znajdzie coś lepsszego... I nawet kredyt mieszkaniowy nie scali was na zawsze:)

Gość prawdziwa jola
I tego mu życzę, bo po co ma tracić czas z kimś takim...

a nie lepiej porozmawiac z facetem o swoich potrzebach!jak sie kochacie to nie problem ani wstyd!na tym polega zwiazek!!!!

ja tesz maże o tym rzeby jakiś robol dał mi obciongnoc a potem rzeby załadował mnie w mojom wonskom pupcie

Gość prawdziwa jola
Pupcianie. Poproś kolegów żeby cie bzykneli w kolejarza. Po tym na pewno nie bendziesz mioł wunskiej pópci. Debil

Gość Moniczaaaaaa
... to znaczy z kim? Tylko napisz jak uważasz od siebie a nie na potrzeby Kafeterii. Tylko czekają na kolejny tekst przeintelektualizowanej, która swojemu wymyślonemu chłopakowi skarpetki pierze.

Gość Global_underground
jebać debili ! Ale dobrze że są ...

Gość prawdziwa jola
ja, osobiście, bardzo lubię obciągać psu sąsiada i nic nikomu do tego, ale najbardziej mnie podnieca gdy jego właściciel na nas paczy i wali sobie w tym czasie konika :-)

Gość Global_underground
Potrzeby kafeterii ?? Zejdź na ziemię ... Ten chaos tutaj ma jakieś potrzeby ? Za wyjątkiem tej by było jak najbardziej nieprzyzwoicie ...

Gość prawdziwa jola real
Jakiś idiota znów się podszywa. Wiesz sama, co ci dolega. Twoje potrzeby to pokazują. Moja kora mózgowa jest pofałdowana wystarczająco, żeby nikogo nie obrażać inwektywami. Życzę Ci, żeby te marzenia o śmierdzącym samcu pozostały tylko i wyłącznie marzeniami i żebyś się obudziła, zanim twój facet znudzi się spuszczaniem się we własną dłoń i znajdzie szczęście w ramionach innej...